Régi keleti autót akarok venni tuningra milyet ajánlotok? Tapasztalat alapján írjatok kerlek
A hátsókerék hajtás miatt én a ladára szavazok. A felsorolásban a többi autón még szoci mércével is igencsak spórolósak a műszaki részletetek.
Vagy trabant, de azt meg pont az egyszerűsége miatt. Ha van vele valami, akkor 1,5 óra alatt üres kasztnira szeded a kocsit :)
A tuninggal nem értek egyet, szerintem ezeknek pont a gyári állapotban van a bája. Csapatós autónak egyik sem az igazi. 250-ért már kapsz 90-es évekből való modern kasztnis nyugatit és azokat sokkal könnyebb pimpelni. Alapból tudnak olyanokat, amiket a keletibe csak hosszú vesződség árán teszel bele. Nem utolsó szempont, hogy kapni hozzá értékelhető minőségű alkatrészt. A keletiekhez alig van, viszont drága és őrületesen ócskák az utángyártott cuccok.
Oké, ez már ízlés kérdése, csak megosztottam a véleményemet.
Szerintem bármilyet vehetsz, de legegyszerűbb dolgod valószínűleg egy Ladával lenne.
Ha ennyi pénzed van az autóra, akkor csak azt tudom mondani hogy túl sok youtube videót néztél és meglátod hogy ez a móka nem ilyen egyszerű. Ha sikerül annyira karban tartani hogy átcsússzon a következő 2 műszakin, akkor le a kalappal!
"Azt ki hagytam ezeket az autókat minden napi hasznalatra vennem"
Oh, gyerekem!
Inkább menj el a következő veterán találkozóra és kérdezősködj az arcoknál. El fogják mondani mekkora meló ezeket egyáltalán mozgásra bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!