Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi keleti autót akarok...

Régi keleti autót akarok venni tuningra milyet ajánlotok? Tapasztalat alapján írjatok kerlek

Figyelt kérdés
A vételi keretem olyan 200-250ezer lenne max

2019. júl. 22. 17:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én a faros Škoda mellé tennék egy X-et.

Talán kicsit olcsóbb, mint a Lada, de nagyon egyszerű szerkezet tanulni szerintem sokkal egyszerűbb. Semmi olyan nincs benne, amit ki lehet hagyni.

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Pát 100 000 Ft-ért nem kapsz értelmezhető autót. Kicsit spórolj hozzá, vegyél egy jobbat, sokkal olcsóbban fogod üzemeltetni. Egy pár 100 000 Ft-s autóra biztos, hogy még ennyit (inkább többet) kell költeni mire átmegy a vizsgán.

Nem vagyok egy nagy szerelő. Most végeztem az iskolát (felnőtt fejjel). Egy egyszerűbb szerelés is el tud vinni egy hétvégét. Otthon tuti nincs csápos emelőd, hogy kényelmesen cserélj, mondjuk egy lengőkart, vagy féket.

Egy Egyszerű autóhoz sem elég egy otthoni szerszámos táska. Pár szerszámot meg kell venni, le kell gyártani, kell valakit keresni, akinek van és odaadja...

Ha autószerelőnek tanulsz konzultálj a tanáraiddal. Lehet valaki tud egy Matizt Corsát, ami egy garázsban pihen. Sokkal jobb alap egy kis tanuláshoz.

Én azt tervezem, hogy veszek egy első szériás Suzukit (pár százasért), ráköltök egy vagyont, rendbe teszem, amennyire tudom, eladom alig többért, mint vettem (hiába költöttem rá nem lesz sokkal értékesebb), az én nyereségem a szerelési tapasztalat.

Esetleg mielőtt ekkora fába vágod a fejszédet keress valakit, akinek van ilyen autója és megengedi, hogy nézd, amikor dolgozik (esetleg "adogathatod a szerszámokat"). Meglepően sokat fogsz tanulni.

Nekem is voltak ilyen álmaim. Én 100 as Skodát szerettem volna. Megvolt a pénz. Találtam autót. Elmentem próbaútra. Arra jutottam, hogy ez az autó, olyan amiről álmodtam. Ilyenre emlékeztem. Ilyen autóval nem merek kimenni az utcára, mert gyenge a motor és a fék...

aug. 2. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!