Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lehet valaki ilyen ?

Lehet valaki ilyen ?

Figyelt kérdés
Egy lakótársunk az albérletben kitalálta, hogy ő nem használja más után az automata mosógépet, mert biztosan koszos. Ezért a saját mosása előtt mindig lefuttat egy teljes üres mosást, majd azután mos. Ez nem bőszítő egy kicsit?
2021. jan. 5. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha ő fizeti a vízszámla háromnegyedét, akkor csinálja nyugodtan. Ezzel a hülyeségével a te pénzedet is lehúzza. Ha tied a mosógép, akkor menjel le a Dunára és kézzel mossa ki a ruháit! Ha meg az övé, akkor neked kell vagy lemenned vagy venni egy mini mosógépet.
2021. jan. 5. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha tied a mosógép, akkor menjel le a Dunára és kézzel mossa ki a ruháit! ”

Menjen le*

Első voltam

2021. jan. 5. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, vegyen fertőtlenítő adalékot ruhához, ha mos, használja azt. Az csak az ő költsége lesz, és fertőtleníti is a gépet mosáskor.
2021. jan. 5. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
6%
Mi is ezt csináljuk otthon családtag után is.
2021. jan. 5. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Azok után én már semmin nem lepődöm meg, hogy vannak olyan 20-25 éves lányok akik szerint a boltban kapható csirkemell az nem csirkéből van. Magyarázatot nem tudtak rá adni hogy mégis miből, olyasmi elképzelésük volt hogy "úgy gyártják" valami gyárban.

És ezt halál komolyan mondom, mert több ilyennel is találkoztam már élőben és nete nis.

Ezek ilyen tipikus fészbúk, insta meg tiktok szarokon szocializálódott hülye picsäk, fogalmuk sincs mi veszi őket körül. Lehet hogy épp az egyik jútúberje ajánlotta neki, hogy a saját ruháit ne mossa egyből mások után.

Nem lepődnék meg rajta amúgy, őszintén mondom.

2021. jan. 6. 01:30
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

Igazából mindkét oldal érthető lehet.

Nekem volt olyan lakótársam, aki hazaért és úgy ahogy van a koszos, festékes, ragasztós, mindenes melós ruháit bevágta a gépbe. Ha utána mostam akkor mindig fura szagú lett a ruhám és néha koszosabb lett mint volt.

Mióta egyedül élek, ilyen probléma nincs, de előtte én is volt, hogy lefuttattam egy-két üres vagy ecetes/tisztító mosást.

Nyilván ez egy szélsőséges eset volt, sima mindennapi ruha mosása után én sem járatnám feleslegesen a gépet.

2021. jan. 6. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!