Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha nemi egyenlőség van akkor...

Ha nemi egyenlőség van akkor miért diszkriminálják a férfiakat az albérlet kiadásoknál?

Figyelt kérdés

Férfiként egy csótányokkal teli lepukkadt munkásszállón kell lakjak borsodi zömében roma származású alkoholista munkásokkal. Noha rendszerető ember vagyok, de itt ezt képtelenség fenntartani.

Hiába keresek lakásokat, de alig tudok megfizethető árban találni. A megfizethető áraknál meg kb tízből kilenc hirdető kizárólag lányt keres.

Férfiként kb esélytelen.

Sok olyan hirdetést láttam már, ahol férfiak kizárólag nőknek hirdetnek meg teljesen ingyen lakást. Ilyenről férfiként még álmodni sem lehet.

Miféle nemi egyenlőségről beszélnek?

2020. dec. 26. 03:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád
2020. dec. 27. 13:21
 22/37 A kérdező kommentje:

Egyetemet fejeztem.

Privátban írom le pontosan mit.

2020. dec. 27. 13:41
 23/37 anonim ***** válasza:
Várom
2020. dec. 27. 14:20
 24/37 anonim ***** válasza:
Ha nők és tehetősek iránti gyűlölet vezérel és másra mutogatsz, amikor tenned kéne magadért, nem csak albit lesz nehéz találni.
2020. dec. 27. 22:22
 25/37 A kérdező kommentje:

Ha te is a diszkrimináció levét innád meg, és te is a kárát szenvednéd, akkor te sem ezt mondanád.

2020. dec. 27. 22:29
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van albim. BP-n is lehet kivenni bárkinek albit. Ukrán vendégmunkásoknak is vettünk ki albit. Nincs diszkrimináció. Ezt kitalálod az üldözés mániád miatt.
2020. dec. 27. 22:47
 27/37 A kérdező kommentje:

Soha nem mondtam, hogy kivétel nélkül mind ilyen lenne. De ha belépsz akármelyik facebook csoportba és megnézed a hirdetéseket, akkor azt fogod látni amit én is kiírtam.

2020. dec. 27. 23:18
 28/37 anonim ***** válasza:
88%

Tehát Szeritned sincs diszkrimináció. Mert vannak lehetőségeid. És másoknak is vannak. Te szemezgetsz és szűk példákból vonsz le általánosító következtetést.

Nézz utána a diszkrimináció fogalmának és ne égessed inkább!

2020. dec. 27. 23:26
 29/37 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted ha pl öt hirdetésből négybe csak nőket/lányokat keresnek miközben a lakosság aránya 50%:50% az szerinted nem diszkrimináció?

2020. dec. 27. 23:56
 30/37 anonim ***** válasza:

29: Inhatlantulajként 20-30 ingatlanos FB-csoportban is vagyok, több ezer van. Egy ilyen hirdetést se találtam az elmúlt évek alatt, ahol ki lett volna kötve a nem.

Egyébként a FB nem az ingatlanpiac központja, sokkal inkább a pereme, ocsúja.

Az üzlet itt zajlik:

ingatlan.com

alberlet.hu

jofogas.hu

És az ingatlanirodákban, közjegyzői irodákban.

Nincs hiány munkásszállónál olcsóbb luxuslakásokból.

Merthogy a munkásszálló napidíjas, a min. egy évre kötött bérleti díj jóval ez alatt kell legyen.

Érdekes, hogy az itt konkrétan felajánlott lakásokat se fogadtad el.

2020. dec. 28. 04:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!