Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Melyik "életmódot" választanád...

Melyik "életmódot" választanád és miért?

Figyelt kérdés

Először is feltételezzük, hogy 22 éves vagy, egyedülálló (de nem magányos), és szereted a munkád.

1. Lehetőség: továbbra is a szüleiddel laksz, beszállsz/állod a rezsit, így is jó az anyagi helyzeted. Azonban az apa alkoholista, időnként hisztis, agresszív, stresszelsz miatta kiskorod óta. Az anya rendes, jó ember.

2. Lehetőség: elköltözöl albérletbe. Itt már figyelned kell, mire költesz, de nem nélkülözöl alapszükségletek terén, és egy keveset félre is tudsz tenni. Nyugodtan alszol mindig, napközben is jelentősen kevesebbet stresszelsz. A szülőkkel tartod a kapcsolatot, de már nem vagy a mérgező környezet része.

Kíváncsi vagyok, más hogyan látja ezt a kérdést.

2020. dec. 20. 19:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Így egyértelműen az albérletet választanám.
2020. dec. 21. 20:39
 12/15 anonim válasza:
79%

Csakis a 2.lehetőség.

Ne mérgezd magad tovább, édesanyád pedig az új helyen is biztos gyakran tud majd meglátogatni.

2020. dec. 23. 00:40
 13/15 anonim válasza:

Nekem is ezt a döntést kellett meghoznom néhány hónappal ezelőtt, teljesen átérzem a helyzetedet. Még a korunk is stimmel.

Én albérlet mellett döntöttem, már nem bírtam elviselni apámat, és a folytonos stresszt amit okozott nekem, mikor ott laktam.

Úgy voltam vele, még a szerényebb körülményeket is hamarabb bevállalom, meg a rosszabb anyagi helyzetet, mint őt.

Azóta sem bántam meg semmit. Én is tartom velük a kapcsolatot és 1-2 ilyen találkozás tökéletesen emlékeztet arra, hogy miért nem lakok már ott, és megerősíti azt hogy jól döntöttem.

2021. jan. 2. 14:05
 14/15 moozygoo ***** válasza:
2
2021. jan. 9. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Kihúzok a krvajóéletbe külföldre és akkor az ország sem fog mérgezni meg stresszelni!
2023. jún. 1. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!