Akik többen laktok albérletben, hogy oldjátok meg a reggeli fürdőszobás készülődést?
5-en lakunk egy albiban és pont úgy jön ki hogy mindenki dolgozik és nagyjából egyszerre megy el mindenki otthonról. Viszont csak egy fürdőszoba van (Wc-vel benne) és ez picikét megnehezíti a reggeli készülődést. Főleg hogy hárman lakunk csajok és még két pasi. Gondolhatjátok... :) Nekünk azért több idő kell.
Főleg nekem rossz mert én úgy működöm hogy reggel fölkelés után egyből kávé, amitől aztán egy órán belül garantáltam wc-znem kell, de van olyan, hogy valaki épp bent van és úgy kell otthonról elindulnom hogy nem tudom elintézni a dolgom, aztán kb. futok be munkahelyre már az ingertől. Mert tök random hogy 10 perc múlva hat vagy később.. De ez csak egy példa, volt már olyan is hogy a sminkcuccom bent hagytam, az egyik srác pedig pont bent fürdött... Meg kellett várnom míg végez, ha addig még nem kellett munkába indulni.
Másnál nincs ilyen reggeli tumulrus?
Tukor legyen a szobadban. Sminkelj ott.
Ne kegyetek egymas elott szegyenlosek meztelenul. Sok idot megtakaritotok.
Szervezzetek meg a zuhanyzasi idot.
5 emberre 1 fürdő?
Az nagyon kevés.
Én inkább elköltöznék. Ha összesen négyen laknátok se lenne több az 1 főre jutó rezsi, max ilyen 3-4 ezer forinttal.
Beszeljetek meg hogy kinek mi a napi rendje, es osszetudjatok hangolni valahogy a reggeli keszulodest, ha nem mukodik akkor kenytelenek lesztek a szegyenlosseget felretenni ha idoben elszeretnetek keszulni reggel.
Kelj fel kicsit hamarabb mint a tobbiek es igy idot nyersz. Beszeljetek meg hogy fogmosas elsodlegesen a konyhaban legyen.
Egyebkent fura hogy 1 furdo van annyi emberre. Amerikaban nem tudsz ugy kivenni vagy kiadni szobat hogy nincs hozza sajat furdo, legalabbis normalisabb varosokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!