Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik többen laktok albérletben...

Akik többen laktok albérletben, hogy oldjátok meg a reggeli fürdőszobás készülődést?

Figyelt kérdés

5-en lakunk egy albiban és pont úgy jön ki hogy mindenki dolgozik és nagyjából egyszerre megy el mindenki otthonról. Viszont csak egy fürdőszoba van (Wc-vel benne) és ez picikét megnehezíti a reggeli készülődést. Főleg hogy hárman lakunk csajok és még két pasi. Gondolhatjátok... :) Nekünk azért több idő kell.

Főleg nekem rossz mert én úgy működöm hogy reggel fölkelés után egyből kávé, amitől aztán egy órán belül garantáltam wc-znem kell, de van olyan, hogy valaki épp bent van és úgy kell otthonról elindulnom hogy nem tudom elintézni a dolgom, aztán kb. futok be munkahelyre már az ingertől. Mert tök random hogy 10 perc múlva hat vagy később.. De ez csak egy példa, volt már olyan is hogy a sminkcuccom bent hagytam, az egyik srác pedig pont bent fürdött... Meg kellett várnom míg végez, ha addig még nem kellett munkába indulni.

Másnál nincs ilyen reggeli tumulrus?

2020. dec. 18. 22:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%

Tukor legyen a szobadban. Sminkelj ott.

Ne kegyetek egymas elott szegyenlosek meztelenul. Sok idot megtakaritotok.

Szervezzetek meg a zuhanyzasi idot.

2021. jan. 16. 22:28
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
Este zihanyozzatok, aki nem kakil, az a konyhában mosson fogat, a szobátokban sminkeljetek. Így csak nagy wc re lesz fontos a fürdő.
2021. jan. 17. 20:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

5 emberre 1 fürdő?

Az nagyon kevés.

Én inkább elköltöznék. Ha összesen négyen laknátok se lenne több az 1 főre jutó rezsi, max ilyen 3-4 ezer forinttal.

2021. márc. 8. 13:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Beszeljetek meg hogy kinek mi a napi rendje, es osszetudjatok hangolni valahogy a reggeli keszulodest, ha nem mukodik akkor kenytelenek lesztek a szegyenlosseget felretenni ha idoben elszeretnetek keszulni reggel.

Kelj fel kicsit hamarabb mint a tobbiek es igy idot nyersz. Beszeljetek meg hogy fogmosas elsodlegesen a konyhaban legyen.

Egyebkent fura hogy 1 furdo van annyi emberre. Amerikaban nem tudsz ugy kivenni vagy kiadni szobat hogy nincs hozza sajat furdo, legalabbis normalisabb varosokban.

2021. márc. 9. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!