Fizetek mindent rendesen és a szerzodes minden pontját betartom, a tulaj mégis kirakhat akar máról holnapra csak úgy, ha o úgy gondolja?
Lefényképeztél mindent, amikor beköltöztél?
Én csak úgy bérelnék lakást, hogy minden zeg-zugot lefényképeznék és
a szerződésbe belefoglalnám az átvett állapotot.
-ha nem fizetek
-ha 8 napon belül nem fizetek
-ha nem rendeltetésszerűen használom az ingatlant (pl szomszédokat zavarok)
-ha más személy is lakik itt életvitelszerűen
-ezek az azonnali felmondás Okai ennyi van a szerződésbe.
Azonnali felmondás csak akkor lehet, hogy a felsorolt pontok valamelyike nem teljesül. Felmondani persze lehet bármikor, de csak a szerződésben rögzített módon. Ha határozott idejű a szerződés, akkor neki anyagilag bukó téged idő előtt kitenni, és akkor sem egyik napról a másikra fog történni.
Én a helyedben egy ilyen célozgatás alkalmával rákérdeznék, mire gondol. Hogy odafigyelhess arra, ami neki ennyire fontos.
Igazából leszarom nekem van elég dolgom én nem erek ra ilyen szarsagokkal foglalkozni, o kiadta a lakást én vállaltam
Hogy ugyan így adom neki majd vissza amint lejárt a szerződés az hogy o közben szellemi lett nem az én bajom. Én mindent betartok az hogy o egy pénzéhes csicska nem az én problémám. Rendezze le magában.
"És néha utalgat ra h Félti a lakást és gondolkozzak stb"
Milyen _néha_?
Elvileg havonta 1x kell találkoznotok max.
Min gondolkozzál?...
Mi az a stb?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!