Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Csótányra hivatkozva bontanáto...

Csótányra hivatkozva bontanátok albérletszerződést?

Figyelt kérdés

Szóval...:( 1évre szól a szerződés. Nyílván beszélek a tulajjal ezzel kapcsolatban. Csak kíváncsi vagyok, mással fordul- e már hasonló helyzet.

Havonta- 2 havonta találkozok csótánnyal a lakásban és tudom ez nem "vészes". De mi van ha invázió lesz?

Pánikolok...kb rettegve megyek haza ilyenkor, ha látok egyet a lakásban. Vettem már csapdákat, írtószert is. de körberöhögik a csótik. Bérházban található a lakás, földszinti, és távhővel fűtünk, ja és elég közel van a szemétledobó is az ajtónkhoz:'( szóval minden adott egy jó kis csótánypartihoz. Rendszeresen takarítok, még is jönnek ...nagyon zavar ez a helyzet.

Legszívesebben már költöznék is el.

Esetleg valaki járt már hasonló helyzetben? Ti maradnátok ilyen lakásban? Szenvednétek?

Negyed évente jönnek rovarirtók, leszervezve a lakásokba. Illetve csak jönnének, de nem tudnak....Legutóbb fél füllel hallottam hogy a legtöbb lakó be sem engedi őket. Így sose fogják megszüntetni a csótányproblémát. Belvárosi részen lakunk, úgy tudom itt még több helyen előfordulnak.

2020. nov. 19. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Mi bontottunk 6 honap utan szerzodest, szinten foldszinti lakas Budapesten,a vegere napi 15 csotanyt szedtunk ossze. A szomszedok nem voltak egyuttmukodoek, igy az irtas sem hasznalt, mivel csak nalunk volt. Szornyu volt. Kauciot termeszetesen nem kaptunk vissza, es meg meg is fenyegetett a rohadek tulaj, hogy kifizetteti velunk a maradek idot a szerzodesbol, mert szerinte ez nem indok a koltozesre. Ja, nem indok...persze, egyszeruen mar aludni se tudtunk otthon, annyira undorito volt a helyzet. Pedig mi sem voltunk koszosak, allandoan takaritottam, de nem ert semmit. Nem tudom, mi lett volna a helyes eljaras, lehet perelhettunk volna a penzunkert, de szo szerint menekulnunk kellett, mar nem erdekelt semmi sem akkor.
2020. nov. 19. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

"Havonta- 2 havonta találkozok csótánnyal a lakásban"

És mit mondasz?

Felbontod, mert szeptemberben láttál egy csótányt?!

2020. nov. 19. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Viccesek ezek az albérlők.
2020. nov. 19. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Legutóbb fél füllel hallottam hogy a legtöbb lakó be sem engedi őket. Így sose fogják megszüntetni a csótányproblémát."

Az ÁNTSZ-nek szólni, de tulaj/közös képviselet dolga, ők kötelezően irtanak nincs olyan, hogy nem engedik be.

2020. nov. 20. 04:06
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Én meg pont akkor pánikolok, ha valaki írt a házban. Nálunk nincsenek csótányok, de ha megzavarják őket, elzavarják a szokott helyükről hozzánk is betévednek.
2020. nov. 20. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Én bontanék szerződést. Amikor Pestre kerültem 2 évig laktam egy albiban. Tiszta csótányos volt. Borzasztó volt. Vettem csótánycsapdákat, hívtam céget, de semmi nem használt. Aztán kiderült, hogy hiába is harcolok a csótány ellen, a közvetlen szomszéd kukázott és hordta fel a kukából a cuccokat. Panelház, kukázós szomszéddal, esélyem sem volt. Fiatal voltam és tapasztalatlan, csak azért nem hagytam ott azt az albit. De így utólag azt mondom, ott kellett volna hagynom,mikor ez kiderült. Szóval én csótány miatt lelépnék.
2020. nov. 21. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Így is van!

Ott kell hagyni ahol csótány van a panelben.

Mennyivel másabb helyette egy olyan lakás, ahol csak ágyi poloska van.

2020. nov. 21. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

"Nálunk nincsenek csótányok, de ha megzavarják őket..."

Mindig csak másoknál vannak azok a csúnya csótányok.

:)

2020. nov. 21. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Kétféle panellakó van:

- Az egyik aki küzd a csótányok ellen.

- A másik aki meg letagadja, hogy lenne náluk.

Ilyen a panel.

2020. nov. 21. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!