Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy lehet megélni?

Hogy lehet megélni?

Figyelt kérdés

szeretnék kikerülni az életbe, 2 hónapja dolgozom is, ha lenne is pénzem elköltözni se tudnék fenntartani egy albérletet?

kezdjük ott hogy laktam már barátnővel, idegennel, pasival, de valahogy ez a társalkodás ez nekem nagyon nem megy, rendmániás vagyok, szó szerint naponta takarítom a szobám, stb. nem bírom elviselni ha valaki nem mosogat el egy tányért, mert majd akkor mosogat ha összegyűlik, stb. akármi. egyedül szeretnék lakni, kipróbálni..

falun lakom, 1-2 albérlet van kiadó, de a közelben gyárak vannak így azok is eléggé drágák. pest lett volna az álmom de lemondottam róla, mert ugye nem akarok másokkal élni és egy szoba is 80 ezer amit sajnálok arra hogy csak aludni megyek haza kb

fiatal vagyok szeretnék élni. ha nem is bulizni minden hétvégén, NÉHA megvenni azt a ruhát, szeretnék gyűjteni kocsira stb

de hogy akarjak bármit is ha az albérletrese futja? nem akarok olyan lenni mint sokan hogy huszon évesen az anyjuk nyakán és már olyan nehéz elviselni ezt a 40 év korkülönbséget a szüleimmel ...ha egy ember 120at keres és 100 az albi akkor mi van? nem kéne nekem nagy luxus lakás csak a fürdő ne leyen penészes ha már fizetek 80 ezret pl. mert olyanokat találok. esetleg az országban mondana valaki olyan falut vagy várost ahol 30-60 ezerért már kapni lakást átlagosan?

2020. nov. 16. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
isten hozott a magyar valóságban
2020. nov. 16. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
nem jól
2020. nov. 16. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ahol ennyire olcsó az albérlet, amennyit te szánsz rá, ott meg valószínűleg nincs munkalehetőség.
2020. nov. 16. 19:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szállást adó melóhelyeket kell keresni
2020. nov. 16. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Nincs ingatlanörökség dédszülőktől, nagyszülőktől?
2020. nov. 16. 20:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elején kicsit lejjebb adod az igényeidet és szobát bérelsz, aztán kitanulsz valamit, amivel jobban kereshetsz hosszútávon és szép lassan előrelépkedsz az életben.
2020. nov. 16. 20:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk pl 2 lakásunk is van kiadva 45ezerért Győrben. Nem a legjobb környék, nem új lakások, de az egyikben én is laktam pár évig, nem volt semmi bajom vele. Szóval találhatsz ilyet, rendszeresen figyelni kell a hirdetéseket, sokat meg kell nézni.
2020. nov. 16. 20:32
 8/16 A kérdező kommentje:
barátnőm (aki cigány félig) elment ilyen szállásos munkára tatabánya meg esztergomba, és azt mondta putri, cigányokkal került egy szobába akik nagyon büdösek voltak.
2020. nov. 16. 21:51
 9/16 A kérdező kommentje:
az a baj még a szobára se futná az én fizetésemből egy szoba 80 ezer, rezsivel, internettel közös költs. blablaval 100 ezer és még nem ettem és 120 a fizum...
2020. nov. 16. 21:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van baràtnőd akkor miért nem költöztök össze? 2 fizuval jobban futja
2020. nov. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!