Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi szükséges egy magyarnak ehhez?

Mi szükséges egy magyarnak ehhez?

Figyelt kérdés

Szlovákiába szeretnék költözni mint magyar állampolgár, és azt szeretném kérdezni, hogy mi szükséges ehhez nekem.

Azon kívül hogy maximum ottani bankkártyát kell csináltatnom a munka helyhez.

Tehát én lakhatok ott albérletben azokkal az iratokkal amik nekem vannak mint magyar állampolgár? És alkalmaznak is majd munkában?

Kérlek mellőzzétek azt hogy ne menjek oda mert ez meg ez van, csak a kérdésre válaszoljatok. Köszönöm

2020. nov. 16. 17:34
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Unión nelül ott dolgozol és laksz ahol akarsz
2020. nov. 16. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Voltak itt már külföldi kérdezők, és az ő kérdéseik alapján a szlovákoknál kicsit másként van az albérlet, kicsit hotelszerü a fizetés, vagyis nem az van mint nálunk, hogy kiveszel egy lakást és annyian laktok benne ahányan akartok, hanem a bentlakókszáma alapján fizetsz, vagyis ha odaviszed a barátnőd, akkor a tulajnak szólnod kell, és valószínűleg őutána is fizetheztsz majd.
2020. nov. 16. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!