Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten vállalná-e valaki,...

Budapesten vállalná-e valaki, hogy ad nekem szálláslehetőséget, egy fűtött szobát,max. 5 ezer/éjszaka áron, normális tiszta helyen, nem valami lepukkant gettós lakásban? Étkezést megoldom magam. Szerintem ezzel mindenki jól járhat.

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10: Szóval a linkeken olyan magánszemélyek vannak, akik szintén vendégkönyvet vezetnek, tehát elkérik ők is, készül számla...
2020. nov. 5. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az airbnb az oke, csak neki az se jo, neki az kell hogy valaki 'befogadja' aztan a 2. het utan elfelejt fizetni, konyorogore fogja, aztan amikor vegkepp nincs tovabb, megy a kovetkezo balekhoz.
2020. nov. 5. 22:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez a rosszindulatúság. Szó sem volt róla hogy nem fizetnék. AirNB azok picit drágábbak,de talán még belefér (19 dollár kb, bő 5000 Ft), valóban, ezeket a szállásokat már korábban is megkerestem, hát egyfelől elég lepukkantak, másrészt nem lehet saját szoba, az ritka. Legtöbb hostelbe meg lehet szállni 2-3000 Ft-ért de vadidegenekkel egy 4-8-10 fős szobában, hadd ne részletezzem. Nem fontos a belváros, de 5000 Ft max még kifizethető naponta, nem túl nagy összeg, és igen boldogan kifizetnék akár ennyit is, ha normális helyen lehetnék nem akarok senkit lehúzni. Mivel magánszemályek nem ebből élnek, ezért ott akár elég lehet az önköltség kifizetése. Szívesen fizetek ennyit, és akkor nem egy putris, csöves, büdös munkásszállón vagy rosszabb hostelbe vagyok, hanem csendes, kulturált lakásban, ahol nem 100 emberrel kell sorbaállni a wcre várva
2020. nov. 5. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
13: Értem, mégis az a válasz van egyedül lepontozva és még meg is van kritizálva.
2020. nov. 5. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
az airbnbvel egy gebasz van, elore fizetos az egesz....
2020. dec. 3. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Na akkor írok neked két helyet... Joe Apartman Budapest ez a keletinel van, számlát is ad a csávó. Full lakást ad ki ez asszem 7 e max. De ha szerencséd van olcsóbb. Vagy az island hostel. 2 ágyas szoba, fürdőszoba saját.
2020. dec. 9. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!