Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Havi nettó 250 ezer forintos...

Havi nettó 250 ezer forintos jövedelemmel egy 24 éves fiatal milyen élet színvonalon tud megélni Budapesten?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy lakhatásért 55 ezret fizet (inkább szívességi, mintsem piaci alapon)
2020. nov. 1. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én átlag 250-ből jövök ki nullára egyedülálló férfiként, albérlet bérlésével ami ebből 110 + rezsi. Szóval 55 ezres albérlettel 180-200 között ki lehet jönni és még félre is tudsz tenni amellett, hogy megveszed azt ami kell.
2021. jan. 8. 18:19
 12/15 anonim válasza:

Amikor felkerültem, a kezdő fizetésem 140 volt és 48-at fizettem szobáért. Hó végén minden elment, de kijöttem belőle. Azóta 400-600-at keresek vállalkozóként és csak szobát béreltem mindig, takarékosség végett. Most már van annyim, hogy önerőből fogok tudni lakást venni. 5 év kellett ide eljutnom.

Te viszont lány vagy, a szépítkezésre egy vagyont ki tudtok adni mindenféle kozmetikusnak, fodrásznak. Inkább házasodj jól, szülj valkinek gyereket és keress meg annyit, hogy azért magadat fenntartsd. Többre nem nagyon viszitek, mert nem szokásotok tanulni, csak az asztalt verni, hogy a női egyenlőség nevében jár nektek minden, amiért már a lelkét kiköpi. Én legalábbis ezt látom.

2021. jan. 8. 22:06
 13/15 anonim válasza:
*más
2021. jan. 8. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 12-es miből gondolod hogy lány lennék?
2021. jan. 9. 00:00
 15/15 anonim válasza:
14, bocs, félreolvastam, azt hittem csaj vagy.
2021. jan. 10. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!