Èlhetetlen lett az albérletem nem bírom tovább, már tisztàlkodni se tudok pedig lehetne, feladtam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éve bèrlek egy kertkapcsolatos lakást, nagyon olcsón. A gond ott kezdődött, hogy júniusban összejöttem a nagy szerelmemmel, akire több éve vártam. Nagyon szeretem, de kiderült, más a gondolkodásmódunk teljesen, az ellentétek vonzzák egymást tipikus esete. Ideköltözött hozzám, fizeti az albit ,viszont volt egy egy hónapos munkahelyvàltása és unalmában amég nem kezdett el az új helyen dolgozni, amég én dolgoztam, ő folyamatosan pakolt, rendet rakott nálam. Nálam ugymond "félrend" volt, inkàbb művészien rendeztem be, minden direkt volt olyan amilyen. Annyira depressziós volt, hogy nem tud dolgozni, hogy hagytam hogy pakoljon, kèsőn kaptam észbe.Semmit nem találok, egyre nagyobb lett a kàosz. Azon kaptam magam, hogy reggel nem találok egy kiskanalat a kàvémhoz, és nem tudom milyen kávét iszom.Semmit nem találok. Főzni hetek óta nincs gusztusom, alig eszek normális kaját. A kosz is egyre nagyobb lett, mert őt az nem érdekli, csak a 'rend'. Közben folyamatosan dolgoznom kell. Mindennek a tetejèbe a káoszra meg a koszra, meg a bedobozolt dolgokra még idehozta az albérletéből az összes, kb 10 szekrényét és polcàt, mire a tulaj itt elkezdett őrjöngeni, hogy nem fog beférni, de ő bepaszírozta, hogy igaza legyen és még mivel volt teherautó ide került egy csomö "szemét" is. Egy hete fürödni se tudok úgy megyek dolgozni mert tele van a fürdőszoba is. Őt nem érdekli. Több hét lenne ezt a kàoszt kiszortìrozni és rendberakni, pedig dolgoznom kellene, és egyre nagyobb kosz is van, teljesen elàllatiasodtunk... van egy macskàm, még az is csinálja a koszt, kicsi még és nem tudtam megnevelni. Az egészhez hozzátartozik, hogy a lakás fèlkomfortos(nincs melegvíz éd gàz), de amèg nem volt a barátom, enni lehetett a wc-ből is kb. Múltkor 2 napig őrjöngtem, hogy takarodjon el, de én is tudtam, hogy nem tud hova, mert ìgy lett megbeszélve, hogy mivel ez piszok olcsó ideköltözik. És fizeti a felét. De én már az én felemet se tudom fizetni, mert innen nem lehet bejárni dolgozni. Múltkor próbàltam főzni, de elcseszem az egészet, hogy a kakis macskaalom és a büdös cipők között kellett fèl négyzetméteren panìroznom, több tízezer forintnyi kaját dobott ki, mert megvette és nem lett megcsinálva. hűtőhöz se fértem hozzá napokig. A szemetet is ő kezeli, nem tudom mit dob ki. Alapvetően precíz és tiszta lennék. Őrület az egèsz. Mit tegyek?2020. okt. 25. 14:28
22/33 anonim válasza:
1. Dobd ki a szemetet, a pároddal együtt. Ennek a párkapcsolatnak vége, ti nem tudok együtt élni.
2. Felesleges kiemelned a kérdést a gyakorin. A gyakori népe nem fog helyetted lépni. Neked kell tenni.
23/33 anonim válasza:
Hát bakker, nem igaz, hogy még itt tartasz kérdező.... Ha nem akarod kidobni a szemetedet a cuccaival együtt, akkor ne a kérdést emeld ki, hanem keress egy barátnőt, akinek vinnyoghatsz... Szívesen! :)
26/33 A kérdező kommentje:
Ugyan ott tartunk.. sajnos ennyi pénzből amit keresek nem lehet lépni.
2021. máj. 24. 16:34
27/33 A kérdező kommentje:
Munka mellett elkezdtem nagytakarítást csinálni, de visszacsinálja a koszt hamar. Az a gyanúm ,hogy náluk egyáltalán nem volt víz ahol lakott vidéken. Főleg hogy kiderült 17 évesen szülte az anyja.Nem tartja senkivel a kapcsolatot a családjából. Tehát nem tudtam kirakni, rohadt fárasztó az egész. Most a hátsó szobába lett bepaszírozva a cucc egy része, de ott meg pont ezért eluralkodott a fekete penész.Egyre jobban lepukkan ő is szerintem ez neki kényelmes.
2021. máj. 24. 16:39
28/33 anonim válasza:
Nem értem, miért te akarsz lelépni az albiból. Miért nem őt dobod ki? Mielőtt a tulaj mindkettőtöket kivág. Egy tulaj sem szereti, ha a bérlő putrit csinál a lakásából...
29/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom kidobni. Csak rá tudnám valami trükkel venni, hogy elmenjen. Volt egy munkahelye ahová nem tudott innen bejárni és kapott volna egy lakást ott, egy hétig nem is volt itt. Azt kéne megkérdezni mi van. De a cuccait nem tudtam kirakni meg sajnálom is mert egy zombi kb.
2021. máj. 24. 16:53
30/33 anonim válasza:
Hát ezt szerintem itt senki nem érti, mért nem tudod elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!