Albérlet+alapvető dolgokat (étel, BKK bérlet, tisztálkodás) havonta kb. mennyiből lehet megoldani Budapesten?
Köszönöm!
Hát nem tudom, szerintem a 200e kicsit túlzás, ha tényleg csak a legalapvetőbb dolgokat vesszük figyelembe.
Eddigi tapasztalataim alapján napi 1000 forintot számolok ételre, amiből általában még marad másnapra is, tehát kb. 30e egy hónapban, ebbe belefér a tisztálkodás is. BKK bérlet 10e ft havonta, plusz hazautazás max. 3000 forint/hónap. Egyedül a lakhatási költsegek nem világosak számomra, mert még sosem éltem albérletben, de ha jól láttam, 100e forintért már lehet önállóan bérelni, én pedig a pénzügyek miatt 1-2 másik emberrel bérelnék inkább.
1000 ft napi kajára elèg karcsú, maximum ha mindent főzöl ès nem túl változatosan. De ezt te tudod...
Lakhatás amennyièrt találsz szobát + rezsihányad nyáron 10 ezer körül, tèlen mondjuk 20, de ez is függ a lakástól ès a használóktól is.
Előző vagyok, rezsit saccra írtam 2-3 fő esetèn/fő.
Közös ktg 6-12 ezer
Víz 5 ezer
Villany 10 ezer
Net tv 6000
Gáz 3-30 ezer (nyár-tèl)
Távfűtès, villanybojler átrendezheti, de kb ugyan ez jön ki. Persze nem mindegy, hogy ócska ablakos vizes nagy belmagasságú polgári vagy szigetelt társasház.
Én 160-170 ezerből jöttem ki az elmúlt hónapokban külön lakással, de fontos, hogy NAGYON spórolós vagyok.
Lakbér: 100 (ilyen olcsón már nehéz találni, tavaly vettem ki)
Rezsi: 10 közös + kb. 10-15 fogyasztás
Kaja 25 (de sokszor ettem otthon szüleimnél)
Közlekedés: 5
Egyéb kis kiadások: kb 10
Ebbe semmi nincs beleszámolva ami nem létkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!