Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletben kérnétek engedélyt...

Albérletben kérnétek engedélyt füstölőzésre?

Figyelt kérdés
Mennyire ivódik be a falakba az illata? Lehet ellene bármi kifogásuk? Dohányozni nem lehet. A bútorok az enyémek.
2020. okt. 25. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Mivel füst, igen beivódik. És mivel állandóan 1 helyen használod, a világos, pláne fehér falon meglátszik. Egy ismerősőm ezért hagyta abba.
2020. okt. 25. 07:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok sem bérlő, sem bérbeadó, de nekem eszembe nem jutott volna megkérdezni, csak most, hogy felvetetted a kérdést elgondolkoztam.

Én az asztalon füstölök, kerámia tartótálon, így a falnak semmilyen baja nem lehet. A bútorok a tieid, a lakást meg illik a bérlők után kifestetni, ha egy évig, vagy azon túl lakott benne.

Minden lakónak és így a lakásnak is van egy jellemző "szaga" kiköltözés után, pont erre (is) szolgál bérlőcsere után a festés.

2020. okt. 25. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell, de ha felmerült benned, azért szólj.:)
2020. okt. 25. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen csinálod az illata beivódhat a falakba, bútorokba és nem biztos, hogy a bérbeadó szeretné. 1-2 alkalom még nem gond. Szóval ha rendszeres (pl. naponta, 2-3 naponta), akkor kérnék.
2020. okt. 26. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, bútor saját... Akkor is a falakba, padlóba (pl. szőnyeg) beívódhat, szóval ha rendszeres, akkor kérnék.
2020. okt. 26. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj. Az én egyik régi albérlőm is megkérdezte, én meg rábólintottam. A kiköltözése után szembesültem vele, hogy ez a szag nem fog kimenni soha. 4 hónappal később is még masszív füstölőszag volt a szobában. Én onnantól nem negedem, mert kiszúrás a következő bérlővel, ha ő nem szereti ezt a szagot.
2020. okt. 28. 12:46
 7/9 anonim válasza:
50%
Én szoktam, és látta is biztos, hogy a múltkor benézett a szobámba (puszta kíváncsiságból, hogy hogyan rendeztem át a saját ízlesemre ) nem szólt semmit, szerencsére értelmesebb nő annál. A füstölő nem szar- és egyéb szagú, hogy azon problémázni kelljen.
2020. okt. 29. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
7: mert te az összes parfüm illatát imádod? És ha valaki nem szeretné, hogy pl. levendula illatú legyen a lakása hacsak ki nem festi jó drágán, az meg hülye?
2020. okt. 30. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az alapkérdés az az, hogy aki szeret füstölőzni és albiban lakik, annak eszébe jut vagy jutott e erre engedélyt kérni?
2020. okt. 30. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!