Miért nem akarja, hogy számlára fizessem a bérleti
díjat?
Figyelt kérdés
3-4 havonta szokott jönni a tulajdonos az albérletdíjért, készpénzben adom oda.
Jövő héten jönne, viszont a jelenlegi helyzetre való tekintettel felvetettem neki, hogy nem bánnám ha elmaradna a személyes találkozó és inkább befizetem a számlájára - ezt egyébként már korábban is mondtam neki sokkal biztonságosabb lenne havonta utalni/befizetni mintsem halmozni az összeget.
Azt mondta, hogy nem mert amúgyis jön rokonlátogatásra és felugrik érte. Pestről jön ami a legfertőzöttebb régió, ráadásul végig tömegközlekedéssel... Szerintem lehetne arra tekintettel, hogy én nem szeretnék kockáztatni és ezért alternatívát is ajánlok.
Bezony, ahogy a többiek is írják, hogy ne maradjon nyoma. Ha konfliktus lenne, te elő tudnád csapni a bizonylatot a pénzmozgásról, és le is tudnák követni, amivel bizonyítható hogy feketejövedelme van és egyébként a bérlője vagy.
2020. okt. 24. 14:31
4/13 mindentudó99 válasza:
Attól még nem kell együtt időznötök.
2020. okt. 24. 14:59
5/13 anonim válasza:
Megelőző kérdés: van szerződés?
2020. okt. 24. 16:21
6/13 anonim válasza:
Más dolog is lehet.
Lehet, hogy van valami letiltása, ami azt jelenti, hogy bármilyen pénzét ami a számlájára érkezik, azt lekapják.
2020. okt. 24. 16:31
7/13 anonim válasza:
Add fel neki rózsaszín csekken, a postaköltséggel csökkentett összeget! Akkor nem kell találkoznotok.
2020. okt. 24. 16:33
8/13 anonim válasza:
Sok pénzt levon a bank a pénzfelvételért, nagyon sokat.
2020. okt. 25. 02:44
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs is bankszámlája.
2020. okt. 25. 02:46
10/13 anonim válasza:
Igaza van az 5-nek, ha van szerződés, akkor az a bizonyíték az adózásnál, nem a pénzátvétel módja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!