Iskolás gyerekekkel már könnyebb lesz lakást találni?
Mikor picik voltak a gyerekek (csecsemő és 2 éves) nagyon nehezen sikerült lakást találnunk, nagyon rossz élmények vannak bennem a sok megalázásról (odahívtak minket, pedig tudtak akkor is a gyerekekről és akkor csak azt ecsetelték az előző gyerekesek mit tettek tönkre, majd mégis elküldtek). Nagy nehezen találtunk egy lakást, de már nagyon kicsi nekünk, muszáj lesz költöznünk.
A gyerekek már 1. és 3. osztályosok. Ekkora gyerekektől már nem idegenkednek annyira a tulajdonosok, mi a tapasztalat?
Hát azért elverésre nem lesz szükség :D
Értem, akkor igazából nem is a maszatos fal a fő probléma, hanem, hogy nehéz kirakni a gyerekeseket?
És ha vinném a számlákat az elmúlt évekről, hogy rendesen ki lett fizetve mindig?
A kirakás is nehéz és egy kisiskolás is bőven okozhat károkat.
A megoldás tényleg az eddigi jó referencia + esetleg magasabb kaució felajánlása lehet. Felajlánlhatjátok azt is, hogy aláírtok közjegyző előtt kiköltözési nyilatkozatot (ez szerződésszegés esetén megkönnyíti a bérbeadó számára a kiköltöztetést, nem tudom, gyerek esetében mennyire hajtható végre)
Hát, de ha így vesszük egy felnőtt is tud károkat okozni. Én egyszer az ablakot törtem be, pontosabban nyitva hagytam és bevágta a huzat. De kicseréltettük, a tulaj meg se tudta :D viszont a gyerekek tényleg nem csináltak semmi olyat :)
Magasabb kaució alatt mit értesz? Gondolom nem +1 hónap, de megéri előre fizetni mondjuk fél évre? Felajánlhatok ilyet?
Igen, egy normális családdal szerintem is jól járhatnának, csak ugye nem tudni előre ki milyen, mert bármit előadhatnak, ezt is megértem.
De akkor így ezeket felhozom majd, ha szükséges, hátha előbb sikerrel járunk.
Köszönöm a tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!