Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 8.kerület Práter utca milyen...

8.kerület Práter utca milyen környék manapság?

Figyelt kérdés
Munka közelsége miatt itt találtam eléggé elfogadható albérletet. Corvin sétány mennyire van közel hozzá? 8.kerületben sokat járkáltam, mert barátosnőm áthívott, de semmi atrocitás nem ért eddig. Senki le se szólított. Bár igaz eléggé fura alakok vannak ott, sok a "banda", de hol nem igaz? Egyedül laknék itt, este mennyire lenen veszélyes vagy reggel közlekedni itt?

2020. okt. 12. 17:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

#25: ugyanaz a troll, aki a múltkor azt írta ki, hogy egy Népszínház utcai lakást válasszon, vagy egy Vérhalom térit?

:-D

2020. okt. 13. 11:18
 32/35 A kérdező kommentje:
na a népszinházas az nem én vagyok de tényleg...bizonyiték esetleg? vagy itt mindenki vádaskodik csak igy? ennyi erővel meg te vgy aki kérdezte,hogy óbuda mennyire biztonságos?XD ennyi logika
2020. okt. 13. 13:05
 33/35 anonim válasza:
En laktam ott is evekig, meg a kornyeken meg jo par, annal sokkal 'borzasztobb' utcaban is. A korut feloli vege szerintem egy hangulatos resz, nincs benne szamomra semmi nyomaszto, atlag pesti piszok, de elet az mindig van.
2020. dec. 16. 15:05
 34/35 anonim válasza:
A Práteren sok a problémás alak. Alkeszok, agresszìv hajléktalanok vannak a Práteren.Például a spitz kutyás csávò..Verekedés minden évben van a tesòk közt...
2021. márc. 21. 22:20
 35/35 anonim válasza:
Ha megteheted kerüld. Igènytelen tròger hely. Nyilván legolcsòbb itt az albi..
2021. márc. 22. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!