Óbuda (III. kerület) mennyire biztonságos környék?
Á, az első három hozzászóló félre akar vezetni. Ne higgy nekik.
A III. kerületben van az ország első UFÓ-leszállópályája, echte Hungarian ötvenegyes körzet -nem tudtad???
Itt van a legjobb természetfeletti entitás képző suli is, a Hany Istók Szörnyképző. Híres diákjaik: Fanyűvő (Mátranovák), Kuglófember (Érmellék) Beszélő Disznósajt (birkózószövetség).
Hihetetlen eltűnések is játszódtak le már a harmadik kerületben, pl. fiatalok kisebb csoportjai igen gyorsan isszák el az összes pénzük!
---
Kedves Kérdező, a félelmeidet mindenhova magaddal kell vinned, az rontja el az életminőségedet.
“Ne félj ennyire Budapesttöl, föleg a budai oldal teljesen rendben van.“
Azért Budán nincs sok maffiózó? Mert ugye az összes maffiafőnök is ott vett villát magának, sokakat ott is kapcsoltak le, amikor elkapták tudtommal, ahogy olvastam hírekben. Én azért nem lennék nyugodt annak tudatában, hogy a mellettem lévő villában lakó alak egy drogbanda vezére is lehet akár :D
Haha, köszönöm a válaszokat. :)
És igen, alapvetően kissé parázok, ha az utcán egyedül kell mászkáljak (inkább este felé), de ez nem velem született félelem, tapasztalatra épül sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!