8.kerület Práter utca milyen környék manapság?
Figyelt kérdés
Munka közelsége miatt itt találtam eléggé elfogadható albérletet. Corvin sétány mennyire van közel hozzá? 8.kerületben sokat járkáltam, mert barátosnőm áthívott, de semmi atrocitás nem ért eddig. Senki le se szólított. Bár igaz eléggé fura alakok vannak ott, sok a "banda", de hol nem igaz? Egyedül laknék itt, este mennyire lenen veszélyes vagy reggel közlekedni itt?2020. okt. 12. 17:18
11/35 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem csak hogy melyik környék, utca van közel hozzá és punk tum. Nem. tapasztalatokat és véleményeket is kértem, sőt ajánlásokat is hogy aki esetleg ott él vagy élt ott az meg tudja osztani velem. Van agyam ahhoz, hogy betudjam pötyögni a googleba hogy corvin sétányhoz közeli utcák, de ettől most mivel lettem informáltabb? Semmivel max a névvel. de konkrét tapasztalat érdekelne...te szerintem fenn akadtál valamin nagyon!
2020. okt. 12. 19:06
12/35 anonim válasza:
a 2-esben leírtam a véleményemet - ezt tartom is.
Miafenét akarsz még tőlem???
13/35 A kérdező kommentje:
azt hogy szállj le rólam...nem értettél meg!
2020. okt. 12. 19:07
14/35 A kérdező kommentje:
többiektől kérek még tapasztalatokat és véleményeket, hogy ne legyen félreértés mostmár! hihetetlen...egyéretlműen azt irtam milyen körnéyek az nem google maps? ott hogy deritem ki a körbnyák jellegét erre válaszolj légyszives!!!
2020. okt. 12. 19:09
15/35 anonim válasza:
Kérdező, ha ilyen agresszív kismalac vagy, ne csodálkozz a válaszokon!
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Már ha érted...
16/35 anonim válasza:
Ott a google streetview, megnézheted a környék jellegét.
17/35 A kérdező kommentje:
szerintem inkább tre vagy agressziv :D..
én tok nyugodtan leirtam amit gondolok rólad, irásodbol simán elitéllek mindennek de értelmes és higgadt embernek kevésbé főleg a kismalacos gúnyolásodból tuti unatkozo kisrác lehetsz XD...deott nincsenek tapasztalatok akik ott laktak érts meg...
2020. okt. 12. 19:13
18/35 anonim válasza:
Hát akkor várd ki, amíg ideér az a sok ember, aki mind ott lakik, és alig várja, hogy egy noname kérdezőnek felvilágosítást adhasson. :-D
19/35 A kérdező kommentje:
amúgy értelmes ember már rég lepattant volna egy kérsésről ha leírta a kommentjét, de te még mindig itt lovagolsz mikor én mások válaszaira is várok szívesen. itt nem tilos kérdezni. ha ez nem tetszik neked ahogy én kérdést tettem fel akkor x-eld ki a figyelt kérdéseket azt csókolom...nem kell továbbra is osztanod az észt. csak annyit kérdeztem milyen manapság a 8.ker egyik utcája és erre te valaamiért felhevültél...én befejeztem veled.
2020. okt. 12. 19:16
20/35 A kérdező kommentje:
és kézzeld sokan laknak ott meglepő módpn,ott van egyből a barátnőm akinél már voltam. elég sokan laknak ott..nyitott szemmel kéne járni! na ennyi kedves unatkozó "kismnalac"...
2020. okt. 12. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!