Milyen albérletben lakni?
Az elmúlt 5 évben előtakarékos önkormányzati lakásban laktam( amit imádtam),elötte pedig otthon a szüleimnél.
Ugye letelt az 5 év onnan mennem kell.
Haza most már közel 30 évesen nem akarok költözni.
Hitelt egyenlőre a jelenlegi helyzet miatt( korona vírus) nem akarok felvenni.
Szóval arra gondoltam hogy maximum 1 évre albérletbe költözök.
Milyen albérletben lakni?
#2, Vajon?
Biztos jobb 30 ev utan is alberletet nyögni tovabb mint fellélegezni.
Igen.
Szerintem is jobb albérletben lakni, hiszen ha tönkremegy a mosógép, akkor nem neked kell vele foglalkozni:D
Mielőtt bárki komolyan venné, csak hülyülök(csak vannak, akik komolyan ezzel érvelnek a saját lakás ellen).
A legjobb a saját.
Alapvetően én is a sajátot választanám.A hitel az egy jó dolog,ha okosan használják fel.
Idén már semmi képpen sem veszek fel lakáshitelt.
Az önerő az megvan,de a járvány miatt ki tudja ,hogy mi lesz holnap.
Hiába van ma egy jó munkahelyem ha holnap ne adj isten a korona vírus miatt bezárunk.
Úgy gondoltam hogy kihúzom albérletben,amíg ennek az egésznek vége nincs maximum 1 év aztán veszek valami kis lakást hitelre.
Albérletben engem csak az zavarna,ha a tulaj havonta többször is bejárkalna,feljönne.
Az nagyon nem tetszene,nem érezném úgy,hogy meg van a magánszférám
Nem csak jó albérletet kell találni, de jó tulajt is.
Mi bútorozatlan mellett döntöttünk, mert itt a legnagyobb a szabadságunk.
Anno mikor nézegettünk volt pár aki kb semmit nem engedett meg. Nem rendezhettük volna át a szobákat, még virágot sem vihettünk volna mert kárt tehet a bútorban a víz ha melléöntjük.
Bő egy fél évig még aktívan követtük az albérletpiacot miután kivettük a lakásunkat, illetve még mindig ránézünk havonta, hogy lehet-e emelésre számítani vagy csökkentést kérni.
Az aki ilyen feltételekkel akarta kiadni azóta sem tudta.
Én is mindenképpen bútorozatlan lakást akarok.1-1,5szobás lenne az ideális
Bútorjaim vannak,a mostani lakásból
(önkormányzatiból)
Van 2 hónapon most innen költözni,de addig megoldom az albérlet keresést remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!