Az internetet és a TV-t ki kötteti be az albérletbe? A bérbeadó, a bérlő vagy mindegy?
"A szolgáltató csak a tulajjal fog szerződést kötni."
Bérlő vagyok, és a DIGI szó nélkül kötött velem szerződést.
A Digi ügyintézője híbázott.Majd ha lelépsz az albérletből,aztán ott marad a ki nem fizetett számla ,kereshetnek.Persze,majd ráverik a tulajra .
Minden ilyen közmű bekötés a tulaj nevére köttetik.
Még 1 hónapnál nem régebbi tulajdoni lapot is kérnek.
#4 az internet mióta közmű? Nem legyél már ennyire butus, vagy ha nem értesz hozzá akkor maradj inkább csendben.
Bárki köthet szerződést, a nagyobb szolgáltatók (UPC, Digi, Telekom) ráadásul rugalmasan kezelik az ilyen bérleményekbe kötött szerződéseket.
Magyarán bármikor elköltöztetheted az előfizetésed másik lakásba, feltéve ha adottak a bekötési feltételek a területen.
Attól meg hogy valaki lelép, semmilyen "számla nem marad ott". Mivel nem a bérbeadó nevén van az előfizetés, így nem őt terhelik a költségek. Majd a szolgáltató megoldja illetve behajtja azon a tartozást, akinek a nevén van az előfizetés.
#4, az internet meg hasonlok pont hogy nem lakasra hanem nevreszoloak.
A kutyat nem erdekelte hogy ki a tulaj, megis van netem alberletben.
Én is az albérletbe köttettem az internetet. Sőt, már többször költöztem, és helyeztem át más albérletekbe.
A szolgáltató oda szóló tartózkodási helyről kért lakcímkátyát. Mivel nekem ez nem volt mert nem akartam oda bejelentkezni, elfogadták a tulajdonos hozzájáruló nyilatkozatát is.
Internet a nevemen, a tulajdonosnak semmi gondja vele. Csak hozzá kellett járuljon. Áthelyezésnél is ugyanez a "procedúra".
(TELEKOM)
9/9
A megfogalmazásodból arra következtetek, hogy egy másik személy nevén volt tartozás, nem az ingatlanlapon volt valamilyen teher feltüntetve. A Digi egy másik személy tartozásáért tett felelőssé. Ha így van, akkor jó idiótaságot mondott a Digi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!