Mikor kötelezhető a bérlő a lakás kifejtésére?
A szoba egyik sarkában penészes a fal... szerintem már csak ezért is ráférne egy alapos festés a szobára...sőt, az egész lakásra, hiszen a konyhában a szekrény mögött salétromos a lábazati...
A szobában lévő penészt tegnap a tulaj egy száraz ronggyal lesuvickokta...volt nincs...
Azt írtad: a szerződés szerint "kitakarítva" kell átadnod.
Majd azt "koszos a fal"
Sztem ez egyértelmű. Ha koszos, takarítsd le a koszt. Ha ez csak újrafestéssel megoldható, akkor úgy.
Nem mindegy, hogy milyen kosz!
Bálunk a kapcsolók körül gyakran koszos lesz a fal, a gyerekek praclijától, az ágynál meg a férjem hajától, pedig nem egy koszos ember. Ezeket a helyeket egy szappanos vagy samponos szivaccsal kicsit megdörzsölöm, körbetörlöm és máris tiszta.
Próbáld először letakarítani, ahogy én javasoltam! Ha fehér a fal, akkor egy kis Domestost is bedobhatsz, ha színes, akkor marad a szappan vagy a sampon. Ha nem jön le, akkor még mindig maradhat a festés, mint rosszabbik opció.
Köszönöm a válaszokat!
A szennyeződés egy részét tisztítószeres szivaccsal sikerült elhalványítani... tökéletes nem lett, de a tulaj elfogadta.
Hála Istennek!
Jól is néznénk ki, ha a mai mosható falfestékek világában minden kis szennyeződésért festetni kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!