Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem szerezhetem vissza a...

Nem szerezhetem vissza a pénzem? (albérlet)

Figyelt kérdés

Hosszútávra kerestünk lakást, miután eladtuk a miénket, hogy a városba lakhassunk, ahol üzletet nyitok.

Könnyebb baba mellett, mint vidékről bejárnom.

Sikerült egyet találni, mivel gyerekkel nem nagyon szeretik kiadni, örültem, hogy egyáltalán van valami.

Szép lakás. Megbeszéltem velük, hogy legalább 5 évre kell.

A lényeg az, hogy 1 éves szerződést kötöttünk, azzal hogy ha addig felmondom a szerződést, akkor megtartja a kaucióm (200 ezer Ft)

A kisbaba 3 hónapos.

A környék amit csendesnek és nyugodtnak hazudott a tulaj hangos és tele kisebbségivel.

Utobbival semmi bajok, de állandóan verekednek a lépcsőházban, meg az ablak alatt. Továbbá hatalmas ordítások vannak minden nap, mert ablakkal szemben a focipája.

A kisfiam mindig sír fél. Nem sima laza foci, hanem ahogy ezek a gyerekek ordítanak torkuk szakadtából.

Hát a pici egy hónapja bőg és ijedezik.

16-21-ig ez megy.

Próbálok nem itthon lenni olyankor.

Aztán van az hogy a lifttel szemben lakom. Elég kicsi a hely a lift és az ajtó között magasfödszinten.

Egyfolytában az ajtót ütik, plusz még karcolják.

Elég drága ajtó van fent. Tuti ezt is rám kenné...

Én mindenhogy megyek. Szerencsére megtudom oldani. Ilyen esetben sem kapható vissza a pénzem gondolom?

Nem nyugodt és csendes ahogy hirdette... De gondolom ez a kutyát nem érdekli..

2020. aug. 11. 07:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pontosan, pláne hogy nekem költözni is jeleket időben, hiszen szorított a határidő.. (eladás)
2020. aug. 11. 22:58
 12/20 2*Sü ***** válasza:
100%
Az is jó, ha beszélsz néhány leendő szomszéddal, hogy mivel fontolgatod, hogy kibéreled a házban az egyik lakást, ők milyennek tartják a környéket, mennyire nyugodt, mennyire és miben problémás. (Úgy általában a kommunikáció mindig jó eszköz, lakásbérlés előtt is, meg problémák esetén a bérlővel is.)
2020. aug. 12. 10:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam amikor kivettük, de egy szomszédom sincs. Csak felettem egy idős néni... Oda nem mentem fel.

Amúgy ő meg éjjel fél 1-ig hangosan tvzik annyira, hogy tudom mikor van reklám, stb...

2020. aug. 12. 10:29
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Gyűlölöm az ilyen hazug szemét tulajokat, akik hazudnak össze- vissza.

Aztán kijönnek a rejtett hibák, amik mellett nem lehet élni. A szemétje.

Jó régi kérdés, most látom. Visszaszerezted a pénzedet ? Remélem, igen. A bunkaja.

2021. aug. 10. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

#14 valószínűleg nem sikerült, mert 1 éves szerződést köttetett a tulaj. Elég gáz tulaj az ilyen, nyilván nem véletlenül ragaszkodott a fix 1 évhez.

Valahol láttam egy weboldalat, ahol ingatlanokat lehet értékelni bérlés szempontjából, csak még kevesen vannak rajta, de alapból jó az ötlet.

2021. aug. 10. 19:22
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos igen, igazad lehet. Nem véletlen ragaszkodott hozzá.

Az a weboldal nagyon hasznos lehet. Remélem, mielőbb csatlakozik csomó ember !

De nem bírom az ilyet !

2021. aug. 10. 20:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajna nem.
2021. aug. 11. 07:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon. Azóta remélem, rendeződött a helyzeted, lelked.
2021. aug. 11. 11:37
 19/20 A kérdező kommentje:

Koszonom, rendben vagyunk!

Az ajtot emlitettem, hihetetlen, de igaz is lett.MAJDNEM!

Szerencsere nem en csereltem ki, hanem aki koltozott es megnyomta egy szekrennyel.

Pont lattuk, elcsiptuk es igy vetetett veluk a tulaj egy uj ajtot .Total kenyelmetlen helyzet volt...

Eleve nekunk az ajtocsere jart nemi kenyelmetlenseggel , de legalabb nem mi fizettuk.

A lakas baromi peneszes is volt.

Sajnalom azt, aki ugyanigy jar, csak mondjuk nem berlo, hanem megvesz egy ilyet 26 millioert ....mert az nem 1 ev lesz :(

2021. aug. 11. 12:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, sajna és mennyi ember jár így. :( Örülök, hogy rendben vagytok és ez már csak egy rossz emlék. :/
2021. aug. 11. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!