Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » MIt tehetünk ha nem akarja a...

MIt tehetünk ha nem akarja a főbérlő a kauciot visszaadni ?

Figyelt kérdés

1 évet laktunk egy házba,amiből azért költözünk ki mert penészes , rossz a fűtés és a főbérlő borzalmasan bunkó !Most már 4 napja nála kellene, hogy legyen a kulcs ,nálunk pedig a kaucio ... Mindent kitalál ,hogy fessünk ki ,pedig nem volt akkor sem amikor bementünk és nem is romboltunk le semmi , amúgy nem is volt bútorozott a ház!Most már addig fajult a bunkóskodása ,hogy e-mailben olyanokat írogatott nekem ,hogy egy beteg ,dagadt sz@r vagyok , a párom pedig egy b..i ! Bocsi ,de pont ezeket a szavakat használta ! Van ügyvéd általi szerződésünk ... de nem tudom mennyire fog az ügyvéd ezzel foglalkozni ,mert nekem már a telefont sem veszi fel ...

Mit tehetünk ? Eleve ez a beszéd ? Kihez fordulhatunk segítségért ?

Telefonon volt már amikor verést helyezett nekem kilátásban ! Ő egy férfi én pedig egy nő vagyok ... elég durva kezd lenni ez a helyzet most már ..

2020. aug. 4. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%
Jól teszed! Beszélj az ügyvéddel, és fogadd meg amit tanácsol! Ha nem a ti hibátokból penészedett a ház, visszajár a kaució! Ne hagyd, hogy benyelje a szemét!
2020. aug. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!