Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ezt hogy oldjam meg?

Ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Anno a volt parommal ossze koltoztunk egy lakasba ahol fele fele aranyban fizettuk ki a kauciot.

Na most en szeretnem a reszem vissza kapni mert mar semmi kozom a lakashoz. Azota mindkettőnknek van parja es lehet o mar ott lakik de nem tudom mert haraggal valtunk el es nem vagyok beszelo viszonyban. Es o eleg sokaig ott fog lakni ugy gondolom. a kaucio arra is van hogy ha kar keletkezik abbol le vonodik es miota eljottem barmikor lehet barmilyen kar az se ram tartozna.

Most kivel beszeljek? A tulajt szerintem annyira nem fogja erdekelni, nem ugy latja hogy kinek a milyen resze. Neki a lenyeg hogy ott legyen nala az egesz osszeg. A baratom meg Nem tudom hogy egybe kitudja e fizetni nekem, de hat csak neki kell mivel o lakik ott es en mar nem !? Jogosan keresem meg ot ezzel hogy kérem tole a reszem?

2020. júl. 3. 17:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

1 eves szerzodes lett ala irva, 2 evig laktunk ott. Tortent egy hatalmas balhe amiben mindketten hibasak vagyunk, csak o agressziv is es ő meg utott es azt mondta takarodjak... hat nem hezitalatam egy percig sem., Az mar az o dontese volt hogy marade ott egyedul szerintem Es fizeti azt, vagy megy kisebbe. Es raadasul ugy jottem el hogy kifizettem egy haviberem Reszet is elore amit nem laktam le.

A kaucio oda adast nem ertem. Azt majd ha ki koltozik o “kapjuk” vissza.

Es a tulaj is tudott Rola egybol Hogy en eljottem.

Tegnap irtam a tulajnak annyit irt hogy “mi tudjuk hogy hogy raktuk bele”

2020. júl. 5. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!