Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tényleg ennyire nincs albérlet?

Tényleg ennyire nincs albérlet?

Figyelt kérdés

A csöves szar lakásokat és házakat is ilyen 150-ért adják, de még fel is kell újítani ami persze nem "lelakható" nem levonható a lakbérből..

Csak szerintem nevetséges?

2020. jún. 29. 12:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért az embernek legyenek már igényei, főleg ha kiad 150e ft-ot. 150-ért nem egy omladozó, redvás házba akarok élni
2020. jún. 30. 13:28
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Albérlet dömping van, sose volt ennyi kiadó szoba és lakás, mint most. Ezzel foglalkozom és nem tudom kiadni a szobámat áron alul se, mert annyira telített a piac kínálattal. Rendszeresen nézem a hirdetéseket az árak miatt és tele van nívós garzonokkal, újszerű szobákkal, elvétve már 80 körül is, jó kerületben. Nem tudom, miért ragadtál le egy felújítandó lakásnál? Az első másodpercben tovább kell lépni. A lakás minősége nem befolyásolja a bérleti díjat. Az átlagos (nem luxus), de igényes is pontosan ugyanannyiba kerül ugyanolyan méretben, ugyanazon a környéken. Több a lepra lakás, amit én sem vennék ki az tény, mert a tulajok úgy vannak vele, hogy így is kiveszik. És kiveszik! Sőt, nekem van olyan ismerősöm, aki egymás után olyan legalja lakásokat vesz ki, hogy látogatóba sem vagyok hajlandó bemenni oda, de neki ez a hangulat tetszik és úgy éli meg, hogy kifogta a legjobb albérletet.
2020. jún. 30. 13:55
 13/23 anonim ***** válasza:

Es te csak omladozó lakasokat es felujjitani akaro tulajokat fogsz ki?

Tudod kinek meséld...

2020. jún. 30. 13:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok... pár nap után benéztem ebbe a kategóriába, és azt hiszem, 3 kérdést is találtam, ahol a kérdező fiatal és Budapest (környéki) családi házba akar költözni olcsón. Szóval felesleges ajánlgatni neki a garzonlakásokat, neki jó állspotú kertes ház kell.
2020. jún. 30. 14:01
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

A kérdező biztos megszokta, hogy anyuci alá rakott mindent. Nem lett felkészítve az életre. Most meg sír, hogy eddig ki lett ny@lva a pics@ja, most meg, meg kell dolgozni mindenért.

Üdvözöllek a való világban. Ha ingyen ebéd kell menj vissza anyuhoz.

2020. jún. 30. 16:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Totál felújított, gépesített, légkondis 120 plusz rezsi. Bp, Márton utca.
2020. júl. 5. 11:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Amennyiben eltekintünk a nyilvánvaló szélsőségektől, azért a főbérlőket is meg lehet érteni. Sokan hajlamosak olyan szinten leélni egy lakást, hogy ember legyen a talpán, aki bírja minden egyes átadás előtt kitataroztatni. És most itt nem kell nagy dolgokra gondolni; elég, ha valaki a lakásban gyújt rá, állatot tart, vagy csak kisebb, interaktívabb gyerekei vannak... Palotát pedig sehol nem fogsz kollégiumi szoba áron találni, ez nyilvánvaló.
2020. júl. 8. 15:43
 18/23 A kérdező kommentje:
Nevetséges, hogy 200e ft-ért is lelakott szarok vannak, de ezek szerint ez a normális
2020. júl. 8. 15:46
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem lehet erre mit mondani, komolyan. Költözz a híd alá. Ott lehetnek igényeid; ingyen van, kényelmes a pázsit, jó a kilátás...

Mi akadályoz meg benne, hogy 100-150 Ft-ot ne albérletre költs el, hanem saját lakhatásra tegyél félre? Komolyan azt gondolod, hogy Budapest belvárosában a két szép szemedért nagykövetségi épületet fogsz kapni? Egy főbérlőnek miért ne lehetnének igényei? Már bocsánat, de szrért-hgyért kellene kiadniuk az ingatlanjaikat olyan embereknek, akik esetleg lelakják néhány év alatt?

Valakinek egy élet munkája összerakni egy lakás árát, amiatt legyen vesztesége belőle, mert valakinek a fizetése minden egyébre megy el? Sokuknak pusztán cigarettára, vagy 10 rugós McDonald’s-os étkezésekre, de a “mocskos főbérlőnek az édesanyját”...?

Ha ennyire rá vagy kattanva a témára, közeli, kisebb településeken is kereshetnél lakhatást olcsóbban, csupán utaznod kellene egy kicsivel többet. Plusz nagyobb lakásokat is kifoghatsz, kevésbé szennyezett a környezet, jobb lehet a szomszédság...

2020. júl. 8. 16:02
 20/23 A kérdező kommentje:

Akik ide írnak azok tényleg nem értenek semmihez és ennyire hülyék???

Most komolyan 200e ft-ért nekem vannak és lesznek is elvárásaim, nem egy csöves lelakott cigány környékre fogok költözni egy omladozó házba, ha már 2 kilót kifizetek meg 2 havi kauciót és aláírok 1 évre. Ne vicceljünk már

2020. júl. 8. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!