Az igaz hogy most sokkal leljebb mentek az albérlet árak mivel nincs iskola?
Nincsenek turisták, nincsenek diákok, nincsenek gyári dolgzók, egy csomó irodista is vidékről doglozik inkább és felmondta az albérletet.
Egyelőre még a bérbeadók java része bízik abban, hogy a vírus hamar lecseng és nem lesz hosszú távú a válság, úgyhogy sok olcsón hirdetett albérletet határozott 3-6 hónapos bérleti idővel próbálnak kiadni (jellemzően volt Airbnb-ket), bár mondjuk én biztos nem vennék ki semmit 3 hónapos határidővel. Szóval igen, most mindenképp olcsóbbak az albérletek és még akár alkudhatsz is.
Egy jós képessége kéne ahhoz, hogy megmondjam, hogy ez meddig marad így. Az egyetemek vagy újraindulnak szeptemberben, vagy nem (szerintem nem), az idei turista szezonnak 100%, hogy annyi, de szerintem a következő évinek is nagy valószínűséggel. A válság nem tudjuk hogy meddig fog tartani, gyanítom a koronavírus megzabolázásával nem fog varázsütésre elmúlni, márpedig ez is sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!