Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az igaz hogy most sokkal...

Az igaz hogy most sokkal leljebb mentek az albérlet árak mivel nincs iskola?

Figyelt kérdés
A diákok sem veszik ki mert otthonrol tanulnak..
2020. ápr. 12. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Nincsenek turisták, nincsenek diákok, nincsenek gyári dolgzók, egy csomó irodista is vidékről doglozik inkább és felmondta az albérletet.

Egyelőre még a bérbeadók java része bízik abban, hogy a vírus hamar lecseng és nem lesz hosszú távú a válság, úgyhogy sok olcsón hirdetett albérletet határozott 3-6 hónapos bérleti idővel próbálnak kiadni (jellemzően volt Airbnb-ket), bár mondjuk én biztos nem vennék ki semmit 3 hónapos határidővel. Szóval igen, most mindenképp olcsóbbak az albérletek és még akár alkudhatsz is.

Egy jós képessége kéne ahhoz, hogy megmondjam, hogy ez meddig marad így. Az egyetemek vagy újraindulnak szeptemberben, vagy nem (szerintem nem), az idei turista szezonnak 100%, hogy annyi, de szerintem a következő évinek is nagy valószínűséggel. A válság nem tudjuk hogy meddig fog tartani, gyanítom a koronavírus megzabolázásával nem fog varázsütésre elmúlni, márpedig ez is sokat számít.

2020. ápr. 12. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
felénk nem, minden ugyan olyan mint volt
2020. ápr. 13. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Itt Pesten annyi történt, hogy sok lakást kiadnak 3-6 hónapra a piac ár feléért vagy kétharmadáért, illetve a nagyon túlárazott lakásokat picit olcsóbban adják ki. Ezek lehúzzák az átlagot, de 120 ezer alatt hosszú távra ugyanúgy kevés a normális lakás.
2020. ápr. 13. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
nem tudom, hogy ki volt a lepontozó, de akkor is úgy van, ahogy írtam, ugyanis már hetek óta figyelem a Pesti albérletpiacot.
2020. ápr. 14. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, én ugyanolyan drágákat látok, mint tavaly és ahol most lakom, még emelték is a bérleti díjat..:(
2020. ápr. 15. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!