Tényleg ennyire összeszarta magát az albérletpiac? Luxus lakást lehet kivenni 100 ezer forint alatt már?
Amikor csúcson voltak az árak, akkor egy ilyenért elkértek 300 ezret is simán, most meg 100 ezer alá vágott a tulaj?
Ezek szerint tényleg igaz amit itt jó páran hangoztatnak, hogy tényleg összefosta, összehúgyozta magát a budapesti ingatlanpiac az airbnb-s turisták nélkül? Márpedig a nyakunkon a következő, még veszélyesebb koronavírus hullám, nagyon nagyon sokára, vagy akár soha nem fog visszaállni a régi turizmus.
Ezek az árak így maradnak már?
#22: ITT a pont!
És tovább szidja a munkahelyét, az alapítványi iskolát IS! :-D
azért jó kis lakás az, én elfogadnám, nem luxus ez tény, de szeretne az átlag magyar ilyenben lakni szerintem :)
a kérdésre: az a baj, hogy ez határozatlan idejű szerződés lesz, amint visszaáll a buli, te repülsz onnét :\
Azért adja ki ennyiért, hogy ne álljon neki..
Tényleg kétszázezer már! :))))
Szerintem vagy elírta előtte, vagy sok volt az éredeklődő, rájött kérhet érte többet.
Kérdező Ehhez mit szólsz? Még se xarta össze magát az albérletpiac???
Hogy lesznek ilyen árakból 30 ezres albik??? Hm? :))))
szerintem licitálást csinál. 100ezer elérte a 200ezres értéket, most indul a licit 200ról :)
Az ilyen airbnb-s vállalkozókat nem hatja meg, szimpatikus férj és feleség kivenné 100ért. De igazából nagyon irreális volt ezért 100, egy lepukkantabb 2szobás panel szokott annyi lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!