Albérlők, mit szólnátok, ha egy egyetemista lány adná ki az ingatlanját?
Figyelt kérdés
Furán néznétek? Kiakadnátok? Semmi extrát nem gondolnátok? Mennyire éreznétek megalázónak (csak a helyzetre koncentrálva, a kiadó személyiségétől független)? Mennyire éreznétek úgy, h "nektek áll feljebb" bmilyen helyzetben (pl rendszeresen késő lakbérfizetés, stb.)?2020. jún. 7. 18:32
11/12 anonim válasza:
Én másodéves egyetemista vagyok és 30 éves párnak adtam ki lakást albérletbe. A lakást a szüleimtől örökötlem,de a barátomnál lakom,így muszáj volt + plusz bevétel.
12/12 anonim válasza:
Ne mondd el nekik, hogy 20 éves vagy, se azt, hogy egyetemista! Nem fogják megkérdezni, de ha kérdezik se! Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, tiszteljenek. Öltözz/sminkelj egyszerűen, letisztultan felnőttesen, amikor mutatod a lakást. Én is fiatal lány vagyok és vállalkozásom van és vannak, akik addig vesznek komolyan, amíg nem tudják a koromat. Nem szoktam reklámozni, de vannak, akik rákérdeznek, és azoknak jellemzően nem is tetszik, hogy fiatal vagyok. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!