Külföldi diákoknak vagy magyar embereknek érdemesebb kiadni egy lakást?
Figyelt kérdés
Magyaroknál nem kifejezetten egyetemistára gondoltam...2020. jún. 5. 14:35
1/12 anonim válasza:
Nekem mindegy, amíg rendesen fizet, és normálisan tisztán tartja a lakást.
2/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is, nem vagyok rasszista. A kérdés, hogy melyik típus rendesebb?
2020. jún. 5. 15:01
4/12 anonim válasza:
Jó kérdés. Külföldi diák és külföldi diák között is nagy különbségek lehetnek. És magyar is símán átvág, ha akar.
5/12 anonim válasza:
Hát én diákoknak eleve nem szívesen adnám ki, nem hiányzik, hogy bulikkal leharcolják. A külföldi nálam nem oszt vagy szoroz, bár valószínűleg ha csak nemzetiség alapján kéne választani, egy japán nagyobb előnnyel indulna egy angolnál vagy orosznál.
Most lehet lepontozni, rasszistának tartani.
6/12 A kérdező kommentje:
Bár egy külföldi cserediák nem og fizetés nélkül ellógni vagy eltenni a tévét, stb. :D
2020. jún. 5. 15:38
7/12 A kérdező kommentje:
bocsánat, fog
2020. jún. 5. 15:38
8/12 anonim válasza:
Nem lehet kategóriákat felállítani. Legegyszerűbb az, ha jelentkezik valaki, elbeszélgetsz vele, meglátod, szimpatikus-e, vagy trehány disznónak gondolod.
9/12 anonim válasza:
Én külföldinek csak akkor adnám ki, ha jóval többet fizet mint egy magyar.
Egy külföldin hogyan hajtasz be akármit?
10/12 anonim válasza:
Mert ha egy magyar átvág, akkor rajta könnyebben hajtod be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!