Az EU miért nem gondoskodik róla, és tesz róla, hogy ezek a pénzek eljussanak a rászoruló magyar embereknek, ne csak úgy eltűnjenek a süllyesztőben?
Figyelt kérdés
Hetek óta hallani, hogy az EU így meg úgy segít, meg mekkora pénzeket küldenek bla. bla bla.
Én nem kaptam egy fillért sem ezekből a pénzekből, pedig munkanélkülivé váltam és a rokonaim könyörületéből élek. Semmit nem kaptam az EU-tól, semmit. Bezzeg a külföldi emberek vagy alapjövedelmet, vagy szociális segélyt, vagy bérpótlást kapnak, csak itt hagynak mindenkit cserben.
Akkor miért küld az EU pénzeket, ha úgysem jut el senkihez?
2020. márc. 31. 16:27
1/5 anonim válasza:
Lezárták a határokat. Nem mernek ilyen koronavírusos járványban idejönni.
2/5 anonim válasza:
Még békeidőben sem érdekli őket...
3/5 anonim válasza:
Úgy veszik, hogy most a szabad váűlasztásokon 2/3-al felhatalmazást nyert párt privilágiuma, hogy lenyulja a pénzeket. Akkor sem szóltak 8 évig, amikor az SZDSZ tette ezt az MSZP-vel. Most miért is tennék?
4/5 anonim válasza:
Naivak és nem számolnak vele, hogy az okos magyar emberek sorozatban bűnözőket választanak meg kétharmaddal.
5/5 anonim válasza:
Gondoskodnának ha a fidesz,orbán és mészáros nem lopnák el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!