Albérlők, mit szólnátok, ha egy egyetemista lány adná ki az ingatlanját?
Engem abszolút nem zavarna ez a dolog. A legtöbb albérlőt szerintem leginkább az érdekli, hogy találjon egy megfizethető, korrekt helyet.
Ha jobban belegondolok, talán még örülnék is neki, hogy a tulaj nem egy középkorú szülő, akinek a gyereke jövőre lesz egyetemista, ami jó eséllyel azt jelentené, hogy hamarosan újra költözködnöm kell...
Jól van, csak belegondoltam abba, hogy 20 éves gyakorlatilag kislányként kiadni soktíz/százvhány ezerért egy lakást valakinek, aki jó eséllyel idősebb, családos, dolgozik...
De jó hogy albérlős oldalról nem fura, ennek örülök, köszönöm a válaszokat!:)
#7 otthon lakom, ezt meg örököltem. És igen, pont emiatt kérdeztem, mert nem egy szokványos helyzet azért, legalábbis amennyire én látom...
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor lehet belevágok majd. (Egyelőre nagybátyámé a haszonélvezeti jog, de megbeszéltük, hogy onnantól, hogy igényt tartok rá, haszonnal/terhekkel megkapom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!