Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kiadjam egy nem magyar párnak...

Kiadjam egy nem magyar párnak a lakásom?

Figyelt kérdés
Elnézést ha valakit sért a kérdésem, nem vagyok előítéletes, de több bérbeadó ismerősöm óvott attól, hogy kiadjam egy fiatal roma párnak a lakást. Ők az egyetlen jelentkezők akik megfeleltek minden követelménynek, van több éve jól fizető munkájuk (bár papírt nem kértem), és le tudják tenni a kéthavi kauciót. Gyereket nem akarnak. Tiszták, rendesek. Jelen helyzetben ők azok akikkel úgy néz ki rendben van minden és már második hónapja hirdetek.
2020. máj. 8. 07:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Így, hogy semmit se tudsz róluk, necces.

Nekem vannak roma ismerőseim. Többen egyetemen oktatók. Nekik szívesen kiadnám. Teljesen normális emberek.

De vannak balhésak is. Közülük is persze van, aki ránézésre ápolt, jó megjelenésű. Szóval át tudnak verni.

Szóval óvatosan. Nem ártana tudni, hogy mivel foglalkoznak. Meg ha olyan feltűnő megjelenésűek, akkor én hanyagolnám. Pl. nagy fülbevaló, nagy műköröm, nagyon divatos trendi ruhák, sok smink, stb.

2020. máj. 8. 08:35
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Egy kutya nem nagy ügy. Írd bele a szerződésbe ha bármit tönkre tesz akkor kifizeti vagy levonod a kaucióból.

Inkább ezt tenném.

2020. máj. 8. 08:39
 13/27 anonim ***** válasza:
34%
Én egyetemistának se adnám ki. És nem a kutya miatt. A mi lépcsőházunkban mindig gond volt az egyetemista bérlőkkel.
2020. máj. 8. 08:46
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Akkor adja olcsóbban és problem solved :)

Ha egyetemista ha lány ha fiú ha idős ha cigány mindenbe bele lehet kötni.

Az egyetimista bulizij, a lány kéjlakot csinál, a pasi prostikat visz fel, az idős meg csak morog a cigány lelakja.

2020. máj. 8. 08:47
 15/27 anonim válasza:
90%
A kutya sokkal kisebb rizikó.
2020. máj. 8. 08:56
 16/27 anonim válasza:
86%

Add ki a kutyasnak.

Megertem hogy felnek hogy kart okoz de aztan megse mert 1 ott a kaucio 2 kozjegyzovel kulon szerzodest is lehet iratni errol hogy ha tonkre megy valami fizetinie kell.

Kutyas es cicas alberlo vagyok 3 eve ugyan azon a helyen semmit nem tettek tonkre az allataim!

2020. máj. 8. 08:57
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
Egyetemistára voksolok.
2020. máj. 8. 09:19
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
A szomszédom félcigány, a saját húgának volt kiadva a lakás.Mikor visszavették csodálkoztak, hogy szombat délután 5 óra felé elment az áram.Kiderült, hogy az áramszolgáltató lecserélte kártyásra a villanyórát, mert nem fizették rendesen.Na persze a többi költséget sem fizették, a tulaj meg hülye volt hozzá, hogy ellenőrizze őket.Persze ók sem tudták már az elszállt adósságot rendezni, és az eszközkezelő tulajdonába került a lakás.
2020. máj. 8. 09:24
 19/27 anonim ***** válasza:
57%
Jézus!!! Hogy tudták a tulaj tudta nélkül lecserélni? Számlákat nem a tulaj kapta meg semmi értesítőt? 😯😯😯
2020. máj. 8. 09:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Simán lecserélik, csak 1-2 aláírás kell egy papírra és kész.
2020. máj. 8. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!