Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szobabérlés fiatalon a főváros...

Szobabérlés fiatalon a fővárosban?

Figyelt kérdés
Eddig a szüleimmel éltem, de mostmár úgy érzem jobb döntés lenne lassan elköltözni. Szobabérlést néztem, legfőképpen a fővárosban. Nem vagyok otthon még ezekben a dolgokban. Ezért mennyire reális egy mondjuk 3 szobás lakásban, rezsivel, tv és internettel együtt 45-50 ezer forint körüli összegért bérelni szobát? 18 éves vagyok, egy munkahelyen azonnal tudnék kezdeni 170-230ezres nettó fizetéssel, attól függ mennyit tudnék dolgozni az iskola mellett. Ez lenne a másik, hogy ez véleményetek szerint mennyire lenne élhető?

2020. febr. 6. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
50 ezer körül nem tudom kapsz-e szobát, de arra még rájön a rezsi, kaja, utazás, egyéb kiadások. Szerintem olyan 130-140 körül kijössz majd ami nem olyan rossz.
2020. febr. 6. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
65-70 nél kezdődik egy kis szoba.
2020. febr. 6. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne, ha még néhány évig maradnál a szüleidnél, és félretennél. Egy szobát vagy garzont fenntartani pláne pesten nem kifizetődő dolog olyan fizetés mellett amit mondtál.
2020. febr. 7. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Jól hangzik ez a költözöm dolog de hidd el rengeteg felesleges ezer forintot dobsz el magadtól amit félre tehetnél.

Ha jól kijössz szüleiddel akkor meg pláne felesleges. Nem mellesleg az nem elég hogy egy vagyon egy szoba bérlés viselj el különböző embereket különböző életvitellel.

Nagy szerencse kell hogy normális lakótársaid legyenek. 18 évesen még gyerek vagy ezen majd ráérsz gondolkodni 22évesen. Fizetést meg örülj ha lesz 120.000Ft nem adják csak úgy a jó pénzt és bírni is kell ... Egyik felét odaadod egy szobára másikból meg élj meg ha be tudod osztani. Nem le szólni akarlak de inkább ne költözz tegyél félre amíg tudsz. De ha te már ezt esetleg eldöntötted akkor felesleges volt a kérdés is...

(Unokahúgom 18 évesen lépett le bp-re örül hogy van pénze kajára meg bír tanulni de nyáron jön haza mert nem bírja már a munkát meg a tanulást egy forintot nem tud félre rakni semmi értelme.) Mások hibáiból tanulj légy okos!

2020. febr. 10. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a 4-esnek is igaza van. Kéne valami jó szakma, vagy olyan végzettség amit keresnek és jól is fizetnek. nebulóként csak egy érettségivel kevés a lehetőség.

Érthetetlen módon még manapság is az van, hogy gyömöszölik az embereket a gimibe. na és hogyan tovább? Szakma? Szakmával lehet keresni, vagy olyan főiskolai/egyetemi végzettséggel amiből hiány van. Informatikai, orvosi, mérnöki szintű végzettségek.

2020. febr. 11. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Na, mire jutottál?
2020. febr. 26. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!