Bérbeadók, szívtátok már meg kutyásokkal, gyerekesekkel?
Egyébként ne zavarjon, hogy olyan meghibásodásról írtam, ami természetes használásból akad, nem hanyag bérlő miatt.
Itt az a lényeg, hogy te már alapból úgy állsz a bérlőhöz, hogy egy kalap alá veszed őket és nyálcsorgatva akarsz rémsztorikat olvasni, amivel alátámaszthatod a hitrendszered. Pedig mint mondtam, semmivel nem különbek a kedves tulajok, mint a bérlők. Ennyi.
Milyen jó, hogy pont erre találták ki a kauciót.
Ha ennyire félted a vélhetően olcsó/régi bútorokat, akkor add ki bútorozatlanul és ne sajnáld a pénzt egy közjegyzői szerződésre. Nem tudom honnan jön ez a baromság, hogy nem fizető gyerekes bérlőt nem lehet kirakni.
10 éve adom ki a 54 nm-es panelomat. Volt kutyás bérlőm két kisgyerekkel és semmi panaszom nem volt rá. Hülyeség azt állítanod, hogy minden kutya tönkreteszi a lakást és a gyerekre is ugyanez igaz.
Én nem engedtem meg, hogy bejelntekzzenek a lakásomba (kövezzenek meg érte) a bérlők. Eddig egy nem fizető bérlőm volt akit egy egyszerű zárcserével kizártam. (Ezért is lehet ekézni) Érdekes, hogy rá két napra hozta a tarzozását a cuccaiért cserébe, aztán könnyes búcsút vettünk egymástól.
"Én nem engedtem meg, hogy bejelntekzzenek a lakásomba (kövezzenek meg érte) a bérlők."
Ehhez nem kell az engedélyed valójában, elég a szerződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!