Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tehetek, ha egy hülye...

Mit tehetek, ha egy hülye szomszéd miatt elmennek a bérlőim?

Figyelt kérdés

Van egy szuper kis lakásom jó helyen amit kiadok, de a szomszédban egy olyan család lakik, akiknek a gyereknevelés nem az erősségük, a gyerek állandóan ordibál, éjszaka sikoltozik, stb. Beszélni velük nem lehet, nagy ívben tesznek mindenre, nekik ez a "normális". Ezzel viszont nekem kárt okoznak, mert így elég nehéz a lakásban normálisan élni.

Van ilyen problémára valami normális megoldás?

2020. jan. 8. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Csendháborítás miatt jelentsd őket!
2020. jan. 8. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Mivel a kormány a gyerekeseket védi, nem hiszem hogy elérsz bárminemű feljelentéssel valamit is.

Keresel új albérlőket, és reménykedsz hogy nem szülnek többet...

Egyszer csak felnőnek.

Vagy eladod a lakást.

2020. jan. 8. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hangszigetelés a szomszéd falon? Beszélj egy statikussal, talán van rá megoldás. Nekem a konyha fallal volt egy hangos szomszéd elválasztva, egy plusz ajtó nagyon sokat megoldott, nem lehet őket hallani. Persze ez a lakás elosztásán is múlik.
2020. jan. 8. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Keress hangos albérlőt, vagy kösd ki a szerződésben hogy csak mélynyomóval engedélyezed a zenehallgatást.
2020. jan. 8. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy verekedős szomszéd volt a kiadott lakásom mellett. Állandóan hívták rá a rendőrséget, nem sok eredménnyel. Az albérlőim elmenekültek. Eladtam a lakást. Nem valószínű, hogy a későbbi bérlők nem menekültek volna el. Aki megvette, egy 120 kilós díjbirkózó volt....Nem panaszkodott, hogy gond lenne a szomszéddal.
2020. jan. 8. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Add el a lakást, aztán ha nagyon befektetős kedvedben vagy, akkor vegyél belőle másikat, vagy rakjak állampapírba, úgyis magasabb a hozama mint a lakáskiadásnak.
2020. jan. 8. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

Lehet autista a szomszed gyerek. Ismerek ilyet, az sajnos orokre ilyen marad.

Amugy ha nyomott aron kinalod, sztem ki tudod adni.

2020. jan. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!