Mi történik akkor ha a tulaj nem küldi időben a számlákat?
Sziasztok.
Érdekelne mi van akkor, ha a lakastulaj nem küldi a számlákat a szerződésben foglalt időpontig.
Sokat szemétkedett velünk, mindig előbb akarta a pénzt, holott bele van írva a szerződésbe hogy minden hó 15. napjaig kell utalni.
Ő ezt nem tette meg múlt hónapban és azóta se küldött semmit mert “nyaral”. Ez pedig csak azért idegesít mert nagyon szemet volt velünk mindig is. Akkor úgy gondolom én is elvárhatom hogy ne kelljen két bérleti díjat egyszerre befizetni hanem időben megküldi.
Rákérdeztem mikor küldi végre, azt mondta majd ha lesz ideje és ne problemazzak.
Lehet ezzel bármit csinálni? Ez nem szerzodesszegés?
Miert a tulaj kapja a szamlakat?
En mindent kezhez kapok, es online fizetek, a tulaj azt sem tudja mibol mennyit fogyasztunk.
Szerintem tegyétek félre a rezsire gondolt összeget és felejtkezzetek el róla. Így amikor éppen megérkezik a számla, nem kettőt kell nyögni.
A tulaj a számlák késedelmes befizetése miatt nem tud ellenetek eljárni, mert az email-nek van egy dátuma, amivel bizonyítani tudjátok, hogy mikor küldte el.
Én innentől kezdve egy szót nem szólnék neki, viszont ha valamiért meg akarjátok fingatni, ezt lehet ellene felhozni.
Ezen a buta kérdésen nincs mit mégegyszer elolvasni.
Majd ha küldi a számlát, akkor befizeted.
Vagy félsz hogy addig elköltöd?
Igazi albérlő vagy.
#7:
Természetesen a pénz megvan, nem gond kifizetni, csak kicsit gaznak tartom hogy ő egyfolytában szemetkedett velünk pedig mi sose kestunk de már 10-e környéken mindig irt hogy utalhatjuk ám előbb is, stb. Másik meg hogy ez kb az hogy mi úgy ugrálunk ahogy ő fütyül annak ellenére hogy egy szerződés kétoldalú.
De így fogok tenni, nem is irok neki, kerdeztem már elégszer. Max majd én se erek rá azonnal utalni :)
Kérdező te nem érted a dolgot.
A szolgáltatókkal a tulaj áll jogviszonyban ,és ne te .
A nem befizetett számlákról is a tulajt értesitik .
Akkor vitázz a tulajjal,ha ő miatta késne a befizetés,a büntetést meg a nyakadba varrná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!