Létezik olcsón Budapesti lakás kiadó?
jofogas.hu
alberlet.hu
ingatlan.com
Nekem 16 kerületben a főiskola mellett szinte van egy 2 szobás kislakásom. Mindig diákok veszik ki, mert sétajárásra van a főiskola. Én évekkel ezelőtt 60 ezer + a rezsi adtam ki. Tavaly felemeltem 70 ezerre. A rezsi annyi amennyit elhasználnak. Már sokan mondták, hogy olcsón adom ki, de voltaképpen nem számít. Külföldön élek lassan 15 éve. Lakást nem adtam el, és csak azért adom ki, hogy ne álljon üresen.
Sokan vagyunk akik inkább biztonság miatt adják ki, és nem a pénz miatt. Ha túl sokáig üresen áll egy lakás, azt előbb-útobb feltörik.
#5 mindenki magából indul ki...? Egy kis ez, egy kis az, te is azt várnád el igaz? Undorító. Szerezz magadnak sajátot.
Mi van??? Neked mi a bajod? Az, hogy olcsón adom ki az amúgy is üresen álló lakásomat? Vagy mi?
5-ös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!