A szüleim szomszédjában nemrég adták el a 100nm-es családi házat telekkel 10 millióért. Tőlünk nem messze 35nm-es paneleket árulnak 35-40 millióért.
Erre a kérdésre ennyit lehet válaszolni.
2019. nov. 1. 14:57
2/12 anonim válasza:
1!
Még az is sok!
Értelmetlen a kérdés!
2019. nov. 1. 15:06
3/12 A kérdező kommentje:
Öhm már bocsánat, de itt vannak sokkal értelmetlenebb kérdések, és ez nem az. Ugyanis be lehet saccolni hogy egy lakást 10 millo felul vagy 5 million alul árulnak, ez is egy segítség. Én nem példát kértem, hanem egy korulbeluli osszeget.
2019. nov. 1. 15:44
4/12 anonim válasza:
Egyes vagyok.
Nem lehet körülbelüli összeget írni. Pontosabban én írtam, csak ahogy te sem, úgy én sem írtam városnevet.
2019. nov. 1. 15:56
5/12 anonim válasza:
Bocsánat, de erre a kérdésre tényleg nem lehet válaszolni. Egy lakás vagy ház értékét rengeteg dolog befolyásolja. Pl. elsősorban a lokáció (nem mindegy, hogy a Rózsadombon, vagy épp Borsodban keresel, de akár kerületen belül is hatalmas a szórás..), a méret, az állapot, a közművek, és még egy csomó más.
Hidd el, annyi információból, amit megadtál, még egy jós sem tudna tippet adni.
2019. nov. 1. 16:00
6/12 anonim válasza:
Még hozzáteszem, hogy az "eladó lakás és az "albérlet" (amit kategóriaként írtál) már alapból teljesen más dolog.
2019. nov. 1. 16:03
7/12 anonim válasza:
Lehet venni 500 000-ért is és 500 000 000-ért is.
Mekkorát, hol?...
Ezektől függ főleg az ár.
ingatlan.com
2019. nov. 1. 16:22
8/12 anonim válasza:
Meg blokknak Erdélyben hívják a lakótelepet, ez meg egy magyar fórum, tehát itt erdélyi árakról nem fogunk tudni infót adni. Azt se tudom, milyen hirdetési oldalak vannak ott, így megnézni sem tudom.
2019. nov. 1. 16:25
9/12 anonim válasza:
Az ár elso sorban attól függ, hol van az ingatlan. Ez a legfontosabb. Másod sorban attól függ, hogy mekkora. Más árban van egy 30 nm-es lakás és más az ára egy 110 nm-esnek. Harmadsorban az állapotától függ. Az újépítésűek értelemszerűen többe kerülnek. De egy teljes felújításra szoruló használt lakásért kevesebbet kell fizetni, mint egy szép állapotú frissen felújított lakásért. Tehát addig nincs a kérdesedre válasz, amíg el nem árulod, hol keresel lakást és mekkorát. De ezen paraméterek segítségével már tudsz keresgetni a neten is,hiszen oldalak vannak erre, ahol eladó infatlanokat tudsz keresni. Magyarországon: ingatlan.com jofogas.hu Ha Erdélyben keresel ingatlant, akkor ottani oldalakat kell nézzél.
2019. nov. 1. 16:34
10/12 anonim válasza:
"Én nem példát kértem, hanem egy korulbeluli osszeget."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!