Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért ennyi egy albérlet?...

Miért ennyi egy albérlet? Hogyan tudná fizetni ezt valaki egyedül?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem es egy nem túl fényes kapcsolatom az apjával. Nézegettem albérleteket, 100ezer +rezsi alatt nincs is! És az is egy lyuk kb! (1 szoba)

Keres az ember 150-200ezer között. Ezt mégis hogy gondolják? Most akkor egész életembe függhetek a gyerekem apjától?

2019. szept. 24. 23:15
1 2
 11/14 Nyücü válasza:
76%
Én vidéken élek és itt nem találsz 90 e ft tól alacsonyabbat se a környező varosokban falvakban.Nemcsak Pest draga.
2019. szept. 27. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

"Most akkor egész életembe függhetek a gyerekem apjától?"

"Miért ennyi egy albérlet? Hogyan tudná fizetni ezt valaki egyedül?"

Érdekes, hogy a nők állandóan követelik az egyenjogúságot.

Kivéve, ha fizetni kell valamiért.

Akkor rögtön szükségük lesz egy férfire....

2019. szept. 27. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

12:

Igen, egy gyermeket ketten kell eltartani, nem egy embernek. Egyáltalán nem egyenjogú az, hogy a nő EGYEDÜL eltartja a gyereket, a férfi meg nem adja bele a felét, pl. a gyerek lakhatásába.

Ha egy albérlet 150 000, akkor csak az albérletbe a férfi 75 000-t kellene adjon, de jelen esetben nem ad.

2019. szept. 28. 02:06
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Ha neked lenne ingatlanod, akkor te mennyiért adnád ki kérdező? Ha lenne egy 2 szobás, felújított lakásod, amiben minden pénzed benne lenne, akkor te kiadnád mondjuk 60 ezerért? Amikor 120-ért is találsz rá bérlőt?

Ilyen a világ, profit mindenek előtt.

Pont ezért nem értem, hogy ilyen alacsony fizetésre hogy mertél bevállalni albérletbe egy gyereket. Vagy nem tudom hol laksz most, ha a párod házába is ugyanaz, mert tudhattad, hogy nem a tiéd és sosem lesz az.

Annyit tudsz tenni, hogy keresel másik munkát akár a mostani mellé. Meg ugye számíthatsz gyerektartásra jó esetben.

Sajnos ez van, de nyugi, lesz rosszabb is, amikor megöregszel és a nyugdíjadból se otthon se albi nem fog kitelni. Elég megnézni, hogy a mostani nyugdíjasok úgy sem tudnak emberhez méltóan élni, hogy nem kell albérletre költeniük.. Szóval ajánlott saját házra gyúrni a jövőben, akár vidéken venni valami viskót.

Akár külföldi munka is szóba jöhet pénzt gyűjteni , bár ehhez nyilván az apa engedélye is kell majd.

Vagy szobát bérelni lakotarsakkal olcsóbb itthon. Jobb, mint azzal élni, akit nem szeretsz

2019. szept. 28. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!