Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért ennyi egy albérlet?...

Miért ennyi egy albérlet? Hogyan tudná fizetni ezt valaki egyedül?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem es egy nem túl fényes kapcsolatom az apjával. Nézegettem albérleteket, 100ezer +rezsi alatt nincs is! És az is egy lyuk kb! (1 szoba)

Keres az ember 150-200ezer között. Ezt mégis hogy gondolják? Most akkor egész életembe függhetek a gyerekem apjától?

2019. szept. 24. 23:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Annyit kérnek, amennyiért elkél. Ha nem kél el, majd lejjebb viszik az árát, ahogy a közértben is 9 Ft a 19 Ft-os kifli, ha estére megmarad.

Nem csak 200 E-s jövedelmek vannak.

Egy munkásszálló 1 szobája másokkal közös mellékhelyiségekkel 115 000 Ft rezsivel, két fős szoba 201 500 Ft a külvárosban. Értelemszerű, hogy komplett lakás efölött kezdődik rövid távra, csak hosszú távra olcsóbb.

2019. szept. 24. 23:27
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

"Most akkor egész életembe függhetek a gyerekem apjától?"

Hát ha elmulasztottad megteremteni a saját otthonodat, lakhatásodat, mint ahogy az egy megkerülhetetlen feladata a felnőtté válásnak, bizony, mástól függesz.

Az apa tartásdíjat fog fizetni és gyerektartást és adókedvezményt kapsz.

2019. szept. 24. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan ez a gondom Palyakezdo diplomas vagyok, 160 ezerbol 110+ a rezsi egy kicsi lyuk a munkahelyem kozeleben.
2019. szept. 24. 23:30
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Ja, és a fő ok, hogy Magyarország gazdaságilag gyarmat. Tehát az életbenmaradáshoz szükséges összeget tudod megkeresni, már ha egyáltalán.

Tehát rabszolga vagy.

2019. szept. 24. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván erre azelőtt kellett volna gondolni, hogy gyereket vállalsz.

Ha 150-200 ezer körül keresel és nincs saját ingatlanod, akkor nem fogod tudni egyedül fenttartani magad és a gyereket.

Az albérletek az utóbbi időben az ingatlan árakat is követték.

Ha 30 millió az adott ingatlan, egyértelmű, hogy nem adja ki 60 ezerért, főleg, ha a duplájáért is van érdeklődő.

Pont a magas ingatlan árak miatt egyre több potenciális albérlő van és ki tudja adni a tulaj drágán is.

2019. szept. 25. 09:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez van, és lesz is egy jó darabig. Próbálj meg több szobás házban bérelni csak egy szobát, úgy olcsóbb. Sok anyuka csinálja ezt, akár még panelba is. Szomorú de egyedül nem fog menni. Vagy pároddal élsz, vagy idegenekkel.
2019. szept. 25. 09:58
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Anyaotthon, gyűjtögetés, vidéki albi, ingázás.

Vagy:

Anyaotthon, gyűjtögetés, hitel, olcsó vidéki ház, ingázás.

2019. szept. 25. 10:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt mégis hogy gondolják? "

Kik ???

2019. szept. 25. 15:21
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Azért ilyen drága, mert így is sorban állnak érte. Sajnos, már bevett szokás, hogy az veszi ki, aki már megtekintéskor letesz foglalót. Én most keresgélek 100-110 ezer körül albit és általában egymás után mennek az érdeklődők. És nincs idő hezitálni, egy darabig én is csak lementegettem magamnak amik szóba jöhetnek, aztán pár nap múlva nagy részük már elkelt.

Ami sokáig benn ragad, ott valami gáz van a lakással. Pl. néztem olyat, ami konkrétan egy gyárépület közepén volt (a netes képekből ez nem derült ki), "remek" kilátással az ósdi vörös téglás kéményekre.. De biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ezt is kiveszik, ahogy akár a szuterén lakásokat is, legfeljebb ilyen esetben van esély kicsit alkudni.

2019. szept. 25. 19:52
 10/14 anonim ***** válasza:
31%

Vidékre kell költözni, ott kevesebbért igényesebb garzonlakást kapsz mint Budapesten.

Budapest most nagyon bezsúfolódott, ez azt hiszem a közlekedésen is meglátszik. Akinek van esze vidékre megy, ott még csend, nyugalom, tiszta levegő és tiszta környezet is megadathatik.

Budapest sajnos az utóbbi 10-15 évben nagyon megromlott.

Szóval az eredeti kérdésre a válasz a zsúfoltság, ami felnyomta az árakat. Na meg a CSOK sem említendő utolsósorban...

2019. szept. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!