Istennek 2/3-os többsége van, az emberek támogatásával győzhet Sátán?
Jelenések könyve ezt írja: „a föld királyai és a seregeik egybegyűltek, hogy háborút viseljenek a lovon ülő ellen és az ő serege ellen.”
Akármekkora sereg sem tudja legyőzni, sajnos hogy közölnöm kell veled. Még ha egyedül van, akkor sem.
Itt a gyakorin is látni, hogy mintha már most lenne háború, főleg az ateisták már most támadják a "lovon ülőt". Nem érdekes?
"főleg az ateisták már most támadják"
Az csak te rémálmaidban van így.
A valóságban meg szépen lassan el fogják őt felejteni, mint a többi sok 100000 istent.
"hamarosan teljesen vége lesz"
Ezt azért nem mondanám.
Elképesztően hatalmas tehetetlenségi erő van benne.
Inkább olyan lesz, mint a görög vallás. Ismerik - de van kb. 2000 híve.
Hogy érted azt hogy tehetetlenségi erő...?
Igaz hogy egy eléggé "közismert" vallás, hála a tévhiteknek. Nyíltan kevesen vállalják fel a vallásukat, a többség titkolja. Bár, a világvallásokhoz képest így is kevesen vagyunk, de mint már mondtam mi már megvívtuk a csatát, és győztünk. Az hogy ez nyílvánvaló legyen mindenki számára - nos, addig van egy kis idő.
De én úgy vagyok vele hogy mindig az igazság fog győzni, így most is ez fog történni.
"Hogy érted azt hogy tehetetlenségi erő...?"
Úgy, hogy most már inkább csak az tartja fenn, mert egyébként kegyetlenül elavult, élettelen vallás.
Ezért fog szép lassan elfogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!