Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Muszlimok körében mennyire...

Muszlimok körében mennyire jellemző a tudománytagadás?

Figyelt kérdés
Evolúció, az univerzum kora, stb, ilyenekre gondolok.
2019. ápr. 30. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, utolsó, de nem arról volt szó, hogy mit ír a Korán és mit nem, hanem arról, hogy a muszlimok körében mennyire elfogadott az evolúció. Próbáld felismerni a különbséget a két halmaz között, mert bár van egy nagyon jelentős metszetük, de ettől még korántsem ugyanazt takarja a két halmaz.
2019. máj. 1. 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Vegyünk egy migránst, aki 90% hogy muszlim. Na most, ha mondják neki, bocs éhenhalsz, mert egy AI átvette a munkád, akkor nyomban szétveri, ha tudja. Ennyit a fejlődésről. Ott pl. Közel Keleten minden műemléket szétvertek, mert azt sem szeretik, hogy van történelem. Mit vár az ember ilyenektől, akik még 1600-ban élnek.
2019. máj. 2. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"Na most, ha mondják neki, bocs éhenhalsz, mert egy AI átvette a munkád, akkor nyomban szétveri, ha tudja. Ennyit a fejlődésről."

Nyilván, ha hazudunk a migránsnak és nem adunk neki enni, akkor nyilván valamit szét fog verni, mielőtt éhen hal. De ugyanez a helyzet a nem migránnsal is, ha hazudunk neki és nem adunk neki enni, akkor a nem migráns is szét fog verni valamit mielőtt éhen hal. Így nem igazán értem, hogy mit is akartál ezzel kifejezni...

2019. máj. 2. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én szövegemben nem volt az a szó hogy hazugság. Én sem tudom miről beszélsz. Én csak arra célzok, ami tudomány, azt szétverik. Ők lesznek azok, akik a fejlődésben vissza fognak minket. Mindenben a régit követik, öltözködés, kézműves ipar, stb. Amikor azt mondják nekik, hogy nem kell hentes, mert AI átveszi a munkájukat, biztos nem fog nekik tetszeni. Egy lázongó nép (mondhatjuk népnek a muszlimot, mert összetartanak és egy ingerült vallás), nem olyan mindenbe beleegyező, mint ez a magyar.
2019. máj. 3. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:

"Én csak arra célzok, ami tudomány, azt szétverik."

Találkoztál már egyáltalán muszlimmal személyesen? :) Legfejlettebb országok között találsz muszlim államokat is. Látom a történelmet sem ismered. Mikor Európában az emberek saját ürülékükben fetrengtek, a muszlimok mindenhova fürdőket építették és az közel-kelet volt a világ tudományos központja.

2019. máj. 3. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem, TV-n keresztül mutatják őket milyen iszonyatos dolgokat művelnek. A törököt is utáljuk, mert Hunyadi-t nem akarjuk, hogy sírjában forogjon. Az lehet, hogy építészetben, kultúrában hoztak valamit, de gusztustalanul agyafúrt népség.

Most is ez megy, gusztustalanul megszállják Európát. A magyarok 80%-a így gondolja, nézd meg az EU választást majd.

2019. máj. 6. 14:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Először is a iszlám egy vallás, nem pedig nép. A világ minden etnikumából vannak muszlimok. Például van több ezer magyar muszlim is. Magyarországon iszlámellenes propaganda megy. Amit a TV-ben látsz, az nem más mint agymosás és gyűlöletkeltés. Senki nem szállja meg Európát. Ez vicc kategória.
2019. máj. 7. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!