A pokolba mindenkit bevesznek?
Egyébként nem :)
"Ezt mondja az Ámen, a hű és igaz tanú, Isten teremtésének kezdete. Ismerem tetteidet, hogy se hideg, se meleg nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy meleg! De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kivetlek a számból." Jel. 3
A válasz a Biblia szerint nem!
Jézus bűntelenül ment oda, és a pokol nem tudta fogva tartani, ezért feltámadt a halálból, és kijött a sírból.
Aki bűnös és hitetlen, annak van hely, azt beveszik.
Megjavulni ott nincs esély, amúgy is onnan a bűnösöknek csak egy kijárat van a Biblia szerint: a második halál, a tűznek tava.
A reinkarnációban hívők is oda jutnak.
Még annyit, hogy örülni fog Lucifer, amikor megérkezik valaki oda, de szeretetteljes fogadtatásra azért nem érdemes számolni. Csak, hogy ne legyen csalódás.
Ja, és nem jó a légkondi!
Én viszont a pokolba AKAROK menni. Szóval remélem bevesznek, nekem az nem büntetés hanem jutalom.
Kérdező, ha végig akarod, MEG LESZ!
Ebben biztos vagyok! Amiatt ne aggódj, hogy nem férsz be, vagy akaratodon kívül Isten a mennybe vitetne.
Bár remélem valamikor megjön az eszed, és megváltoztatod a gondolkodásmódodat.
Miért akarsz mindenképpen a pokolra jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!