Ha van Isten akkor miért ilyen rossz az életem?
Anyám gyűlöl már azóta amióta megszülettem, pedig én nem tudok róla, hogy bármi megbocsájthatatlant tettem volna, az öcsémet bezzeg állandóan isteníti, hogy ő milyen tökéletes gyerek, az egyetlen jó dolog ami történt vele. Aztmondja én semmire sem vagyok jó, bezzeg az öcsém bármit elérhet. Aztmondja arra vár, hogy mikor takarodok már el végre az életéből és, hogy bárcsak meghaltam volna még születésem előtt vagy még kisbabaként.
A suliba sem jobb a helyzet. Én alapból csendes vagyok, ezért nincsenek barátaim se. Van egy fiú akibe szerelmes vagyok, még sose voltam eddig szerelmes szóval ez az első alkalom, de ő hallani se akar rólam, tudomást se vesz rólam.
De ami itthon történik az már kibírhatatlan. Olyan sok dolog van amit megszeretnék valósítani az életben, de anyám elvette tőle a kedvem, mondván én úgyse leszek képes rá soha, nekem semmi sem fog sikerülni, én semmihez sem értek.
Állandóan elmond minden *urvának. Amikor megtudta, hogy szerelmes vagyok, egyből elmondott mindenféle k-nak meg, hogy mennyire szánalmas vagyok emiatt. Persze ő sose szeretett senkit igazán szerelemből, még apámat se, szóval ő nem érti ezt. Apukám sajnos már meghalt, így csak 3an vagyunk. Bezzeg az öcsémet mindennek elmondja és keresi az alkalmat, hogy mikor csinálok valamit rosszul és megint elmondhat mindennek. Soha egy kedves szava se volt hozzám, azt például, hogy szeretlek sose mondta ki, az öcsémnek meg minden nap elmondja többször is mennyire szereti.
A multkor rákérdeztem, hogy mi baja velem, azt volt rá a válasza, hogy az, hogy megszülettem.
Tényleg nemtudom mit tegyek. Én hiszek Istenben és imádkozni is szoktam, de akkor, hogy lehet, hogy nem segít, hogy jobb legyen? Ha létezik Isten, miért történik ez velem?
Kedves kérdező!
Isten létezését nem a hitetlen világ politikai és gazdasági irányítása igazolja vagy támassza alá.
Ezt a világot nem Istenhívő, Istenfélő emberek irányítják, akkor miért csodálkozol???
Azért, mert hitetlen, gőgös, büszke, harácsoló, pénzimádó, önző, hatalom éhes önzetlen szeretet nélkül való emberek, politikusok irányítják és kormányozzák ezt a világot, az nem azt jelenti, hogy nincs Isten!
Eljön majd mindennek az ideje!
Ne panaszkodj, hisz a világban milliók vannak, akik sokkal rosszabb körülmények között élnek, mint te.
Az életed nem Isten miatt rossz, hanem az ördög miatt. Nagyon nagy trükk az ördögtől, hogy ráfogja Istenre. Isten jó, és Jézus azért jött, hogy az ördög minden munkáját lerombolja. De ehhez hinned kell benne, kérned kell a segítségét, és együttműködni vele.
Nem elég, ha imádkozol, de a szándékod jó. Istennel személyes kapcsolatra van szükséged, amihez Jézushoz kell megtérned, ez így érhető el.
Köszönöm szépen a válaszodat neked is utolsó.
Igen, én is abban reménykedem, hogy mindennek eljön az ideje és lesz idő amikor jobb lesz.
Utolsó. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :)
El sem hiszed, hogy milyen jól esett a te válaszod is.
Senkinek nem kívánom ezt az életet, de tényleg senkinek. Persze tudom, hogy a világon vannak olyanok akiknek sokkal rosszabb a sorsuk, szóval nem azt mondom, hogy nekem van a legrosszabb életem a földön. Csak mert nehogy azt gondolja valaki, hogy itt sajnáltatom magam, csak úgy érzem muszáj leírnom az érzéseimet, legalább ti meghallgattok és köszönöm nektek! :)
Azt irtad erőt szeretnél, hogy el tudjad viselni 18 éves korodig.
Tessék ezt jegyezd meg és mindig utat fog mutatni minden helyzetben:
1Kor 13:4 A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
1Kor 13:5 Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt,
1Kor 13:6 Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
1Kor 13:7 Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
1Kor 13:8 A szeretet soha el nem fogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!