Nézd folytathatod a demagóg dumádat, de akkor az egyház a pedofilokat mosdatja, te pedig a gyermekgyilkosokat véded foggal-körömmel.
Sok értelme persze nincs annak a demagógiának, amit képviselsz, de ha így óhajtod, nekem mindegy.
:D
Honnan veszem, hogy mosdatják? Hát abból, hogy a vitaindító gondolat egy egyházi főmufti szájából hangzott el.... Onnan, hogy ilyen esetekben rendre áthelyezik a papot egy másik körzetbe... És azt, hogy a híveket ez nem zavarja onnan, hogy még mindig hívők... Hisznek ebben a bürokratikus álszent egyházban.... Véditek őket folyton -ahogyan azt itt is teszitek... De nyugodtan verjétek át magatokat, engem nem zavar, de tudjátok, úgy szól a mondás "bűnösök közt cinkos aki néma".
31! A demagóg nem az én dumám hanem az egyházadé, nyilván az elvakultságod ezt nem engedi látni, de attól még ez így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!