A biblia egyik próféciája igaz. Ez jelent valamit?
A Biblia nem hazug, érdemes mélyebben megismerni.
Az hogy a kígyó port eszik, én eddig úgy értettem hogy csúszik mászik a porban. De hát a lényegi üzenete nem is ez, ennek a történetnek.
Szerintem számos meglepő közlés van a Bibliában, és köztük sok olyan, ami tényleg prófécia. Valóban időben sokkal korábban jelezte nekik Isten a történéseket, hogy kialakuljon egy bizalom, hogy ezek az előrejelzések megbizhatóak.És még van pár, ami még nem teljesült, de tudhatjuk h igazak.
Megbízható forrás a Biblia az élet keletkezésével, vagy az emberi természet jellemzésével, Isten jellemével kapcsolatban. Egészségügyi dolgokban is korát megelőző.
De abban nem lennék biztos, hogy a világ leírása a mai nézetnek felel-e meg. Az akkori emberekre hatott az akkori világról szóló elképzelés, vagy úgy írták le, hogy abban értelmezhető legyen. (alsó vizek, felső vizek, oszlopok stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!