Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?

Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?

Figyelt kérdés
[link]

2019. febr. 27. 16:56
1 2
 11/17 SIDLER22 ***** válasza:
A jogvédettségnek mi köze ahhoz, hogy sokan látják vagy nem? A zenék többsége is jogvédett. Mégis milliárdan hallgatják őket.
2019. febr. 28. 07:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Ornella Muti-nak

Igen, jól írod, nem mindenkiből tudnak tanút "faragni".

Én azt szűrtem ki a videóból, hogy azért, mert a Tanulmányozó nem minden héten tanult, elsőbbséget élvezett a munkája, a pénzkeresése, mint a királyság építése.

Azt pedig, hogy meg kell javulni és át kell változni tanúnak, vagyis meg kell javulni a tanúk szerint parancsszóra megy.

Én ezt nem hiszem, mert ha nem kapod meg a Szent Szellemet, akkor nem tudsz megváltozni.

Előbb meg kell térni, hitre kell jutni, újjá kell születni, de ehhez kell a Szent Szellem segítsége.

Meg kell nézni, hogy a tanúk termik e a Szent Szellem gyümölcsét, és onnét meg lehet tudni, hogy tényleg Jézust követik e.

Jézus azt mondta, hogy a jó vagy rossz gyümölcsről ismerik fel az ő követőit.

Szerintem nem vall szeretetre az, hogy becsábítunk valakit egy gyülekezetbe azzal, hogy meg fogja a Bibliát és Istent ismerni, ehelyett kap egy iskolai kiképzést, ahol teljesíteni kell.

Ez emberi segítséggel és erőfeszítéssel nem működik, ehhez kell Isten Szelleme is.

Nagyon rossz bibliaverset hoztál ide, mert ebből az derül ki, hogy Isten személyválogató, már el van döntve, hogy ki van kiválasztva, a tanúk meg Isten helyett döntenek emberek élete felett, amikor saját maguk döntik el, hogy ki mehet az Atyához és ki nem.

2019. febr. 28. 08:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Akkor nem kifogásolod a jogvédettséget, amikor a tanúk sokszor több oldalnyit is idemásolnak az Őrtoronyból?

Átnéztem a gyik-et, és láttam őket, azért mertem én is ide tenni ezt a videót.

Nem értem, hogy a nem tanúkat miért oktatjátok ki és figyelmeztetitek állandóan, magatokat pedig meg nem veszitek észre!

Ja, tudjuk, mindig ti vagytok az áldozatok és titeket ér mindig sérelem!

2019. febr. 28. 08:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A "tanúk" sajnos nem a Bibliát tanulmányozzák, hanem az Őrtornyot.

Így lesz a keresztből kínoszlop, Isten Fiából Mihály angyal, a világvége dátumból 1914, 1975, stb, A Szent Lélek személyéből egy személytelen erő, a pokolból egy nem létező hely, a "mennyben sok lakóhely van"-ból 144 ezer, a nők tisztelete helyett a nők elnyomása.

A Biblia olvasásból Őrtorony bódé mellett ácsorgás, a szabad keresztény élet helyett az Őrtorony Társaság által óra pontosan dokumentált tevékenységek, különböző kirendelt felügyelők által ellenőrizve.

Sajnos.

2019. febr. 28. 12:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Most jöttem haza, a vasútállomás épületében állnak a tanúk az állványnál, és az egyik hölgy hangosan a tabletről szolgáltatja a zenét az utasoknak. A kávéautomatánál állt két nő, teljesen fel voltak háborodva, a váróban ülők is mind fejjel lefelé a földet nézték. Ezeket (a tanúkat) az sem érdekelte, hogy kávézó, büfé, újságos, váróterem sok paddal és utassal van a közvetlen környezetükben,nyitott ajtók mindenhol, aki esetleg nem kíváncsiak rájuk, azok is kénytelenek elviselni őket.

Nem tudom milyen vastag bőr van a képükön, de utána meg rinyálnak, hogy miért nem szeretik őket.

Nem elég hogy nappal is zaklatják az embereket az otthonukban, még hétvégén is, most már a közterületen is felhívják magukra a figyelmet.

2019. febr. 28. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:

A vasútállomás, nem közterület. ezért csak akkor állhatnak ott, ha a megengedik az ott tartózkodást, a vasúthoz tartozók. Ha aluljáróról lenne szó, az más, egyébként pedig, nem tudom, hogy mióta lehet zenélni....nem kaptunk rá hivatalos engedélyt, ez biztos a testvér magánakciója.

ami helytelen, és rossz fényt vet a többiekre.

2019. febr. 28. 13:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Én is csodálkoztam, mert eddig az aluljáróban álltak, de itt van fedett felüljáró is, mivel csak ezen keresztül lehet lejutni a vágányokhoz, és nem itt álltak, hanem a kiszolgáló helyiségek közvetlen közelében, az épület belsejében kb. 5 méterrel beljebb a felüljárótól.
2019. febr. 28. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!