Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?

Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?

Figyelt kérdés
[link]

2019. febr. 27. 16:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem elérhető a tartalom.
2019. febr. 27. 17:00
 2/17 A kérdező kommentje:
2019. febr. 27. 17:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez egy egész normális videó.
2019. febr. 27. 17:30
 4/17 anonim ***** válasza:

Árvízhelyzettel hasonlítja össze a próféciákat - a kiadott árvízriasztások nem hiten alapulnak.

Ezt leszámítva tényleg mintaszerűen csinálják amit csinálnak, az biztos.

2019. febr. 27. 17:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
5 perc baromság.
2019. febr. 27. 18:17
 6/17 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem, ha a legelején megdicsérték, hogy milyen jó vele tanulmányozni, akkor miért hagyják abba vele a tanulmányozást.

Nincs benne a videóban, hogy mióta tanulmányoznak. A tanúk azt hozták fel problémának, hogy nem tudnak minden héten tanulmányozni, meg a Robinak első a munkája meg a kifizetetlen számlája, nem a királyság.

Amúgy mennyi ideig tartanak ezek a bibliatanulmányozások, hogy a tanúk már rögtön látványos változásokat akarnak látni.

Én azt hittem, hogy tényleg a Bibliát tanulmányozzák, mert azt hosszú évekig sőt évtizedekig is lehet, mire tényleg mindent megért belőle az ember.

2019. febr. 27. 18:28
 7/17 SIDLER22 ***** válasza:
100%
A biblia megértését nem ők végzik. Az őrtoronyban vannak ilyen személyek akik a Bibliát értelmezik. Átlag tanú csak elolvassa és kész. Meg kell mondjam elég furcsán értelmeznek/magyaráznak meg bizonyos ellentmondásokat a Bibliában. Nekem személy szerint nagyon nem jön be.
2019. febr. 27. 18:53
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Én azt gondolom,hogy nagyon cselekedetközpontú videó,ami arra fókuszál,hogy neked mit kell tenned ha igaz akarsz lenni Isten előtt.

Természetesen fontos a szentül élés de hiányolom ebből a videóból azt,hogy szó sem esik Jézus Krisztusról,hogy Ő azért halt meg a kereszten ,hogy büneink megbocsátást nyerjenek mindazoknak akik hisznek .János evangéliuma3/16

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Pedig Jézus az út,és nem a mi cselekedeteink.Mert Isten a Fiát adta aki drága árat fizetett azért,hogy büneik megbocsáttassanak mindazoknak akik hisznek.

Effézus 2/8

Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;

9

Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék.

2019. febr. 27. 19:32
 9/17 lilla64 ***** válasza:
84%

A videóból én úgy láttam,hogy ez még csak a tanulmányozás elején lehetett.

A tanúk ilyen hamar nem adják fel,hogyha egy kevés esélyt látnak a beszervezésre.Mondták is,hogy még meg fogják látogatni.Ha nem is jön össze,ők az órákat beiják a havi jelentésbe,hogy prédikáltak.

Amúgy nem a Bibliát tanulmányozzák,hanem a szervezet által kiadott fűzetet "Mit tanit valójában a Biblia"

2019. febr. 28. 04:46
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

A videót nem nyilvánosságnak szánták, jog védelem alatt áll, azonban valamiért "örülök" hogy többen látták.

Egy hamis állítás a Tanúkról, hogy mindenáron Jehova Tanúját kell valakiből "csinálni", megdölt.

Isten szava igaz maradt:

(János 6:44) 44 Senki sem jöhet hozzám, csak ha az Atya, aki küldött engem, vonzza őt; én pedig feltámasztom őt az utolsó napon.

Ez a videó azért készült, hogy némely testvérek, hagyjanak fel azzal a gondolkodással, hogy egy embernek kötelező szerűen végig kell tanulnia az alapokat, vagy hogy mindenáron Tanúvá kell válnia.

2019. febr. 28. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!