Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?
Árvízhelyzettel hasonlítja össze a próféciákat - a kiadott árvízriasztások nem hiten alapulnak.
Ezt leszámítva tényleg mintaszerűen csinálják amit csinálnak, az biztos.
Én csak azt nem értem, ha a legelején megdicsérték, hogy milyen jó vele tanulmányozni, akkor miért hagyják abba vele a tanulmányozást.
Nincs benne a videóban, hogy mióta tanulmányoznak. A tanúk azt hozták fel problémának, hogy nem tudnak minden héten tanulmányozni, meg a Robinak első a munkája meg a kifizetetlen számlája, nem a királyság.
Amúgy mennyi ideig tartanak ezek a bibliatanulmányozások, hogy a tanúk már rögtön látványos változásokat akarnak látni.
Én azt hittem, hogy tényleg a Bibliát tanulmányozzák, mert azt hosszú évekig sőt évtizedekig is lehet, mire tényleg mindent megért belőle az ember.
Én azt gondolom,hogy nagyon cselekedetközpontú videó,ami arra fókuszál,hogy neked mit kell tenned ha igaz akarsz lenni Isten előtt.
Természetesen fontos a szentül élés de hiányolom ebből a videóból azt,hogy szó sem esik Jézus Krisztusról,hogy Ő azért halt meg a kereszten ,hogy büneink megbocsátást nyerjenek mindazoknak akik hisznek .János evangéliuma3/16
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Pedig Jézus az út,és nem a mi cselekedeteink.Mert Isten a Fiát adta aki drága árat fizetett azért,hogy büneik megbocsáttassanak mindazoknak akik hisznek.
Effézus 2/8
Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;
9
Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék.
A videóból én úgy láttam,hogy ez még csak a tanulmányozás elején lehetett.
A tanúk ilyen hamar nem adják fel,hogyha egy kevés esélyt látnak a beszervezésre.Mondták is,hogy még meg fogják látogatni.Ha nem is jön össze,ők az órákat beiják a havi jelentésbe,hogy prédikáltak.
Amúgy nem a Bibliát tanulmányozzák,hanem a szervezet által kiadott fűzetet "Mit tanit valójában a Biblia"
A videót nem nyilvánosságnak szánták, jog védelem alatt áll, azonban valamiért "örülök" hogy többen látták.
Egy hamis állítás a Tanúkról, hogy mindenáron Jehova Tanúját kell valakiből "csinálni", megdölt.
Isten szava igaz maradt:
(János 6:44) 44 Senki sem jöhet hozzám, csak ha az Atya, aki küldött engem, vonzza őt; én pedig feltámasztom őt az utolsó napon.
Ez a videó azért készült, hogy némely testvérek, hagyjanak fel azzal a gondolkodással, hogy egy embernek kötelező szerűen végig kell tanulnia az alapokat, vagy hogy mindenáron Tanúvá kell válnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!